2777
2789
عنوان

دعوا وکتکاری باشوهرم+عکس

6907 بازدید | 173 پست

شوهرم علاوه براینکه زود قاطی میکنه ودست بزن داره خیلی ریزبینه وتوی کارای خونه نطرمیده ودخالت میکنه شغلش نظامیه سه روز پیش گیردادتوخونه ک چرا لباسام اتوندارن چراکمدلباسا بهم ریختن چراگاز کثیفه وازین بهانه ها ودوروز توخونه منو کتک میزد لگد میزد موهامومیکشید ودوسه جابدنمو کبود کرد دره خونه روققل کرده بود ک من نرم وکلیدامم گرفته بود اخرشنبه ک رفت سرکار زنگ زدم کلیدساراومد درو واکرد ورفتم پزشکی قانونی وبعدش شاکیت کردم قبلا هم دوبار دیگم پزشکی قانونی رفتم ولی میمد التماس میکرد منم میبخشیدم ولی متاسفانه الان یه پسر۱۰ ماهه دارم وخونه مامانمم...خیلی داغونم لطفا نگین چرابچه اوردی چون اصلا خودم روحیم خوب نیست...خواهرام میگن جداشو شوهرم اصلاطلاق نمیده ...پدرم فوت کرده برادر هم ندارم...مادرم میگه ایندفهه سفت بگیر شگایتت رو...پست بعدی عکس دست وپامو میزارم...😔😔😔

عکس کو

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا ابلفضلل

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  

دستش بشکنه😐😐😐

به هیچ وجه از شکایتت کوتاه نیا

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !