2777
2789
حالا بیزحمت تقریبا شوهرتون رو توضیح بدید مثلا چشاش چه رنگی است موهاشون چه رنگی است یا تیپش کلا توضیح ...

به نام خدا 

یه پیژامه چارخونه داره ،با یه تیشرت سفید اونو‌بیشتر میپوشه تو‌خونه 

خیلیم راحته به قوله خودش 

😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بیزحمت تقریبا شوهرتون رو توضیح بدید مثلا چشاش چه رنگی است موهاشون چه رنگی است یا تیپش کلا توضیح ...

شلوارکو رکابی😂

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
بچه دارم ۱۳ سالشه از کوچکی که کنارش پوشیدم عادت داره دیگه چیزی نمی گه

البته 

اگه پسر چون توی سن بلوغ یکم رعایت کن 

چون شنیدم که یکی از مراجعه کننده ها می‌گفت من اذیت میشم توی خونمون و چون مامانم خیلی احساس بدی دارم به خودم 

حتی به همین خاطر دانشگاهی رو یه شهر دور انتخاب کرده بود 

باباش فوت شده بود البته

نه دختره 

پس کارت خیلی هم خوبه 

تازه داری غیر مستقیم بهش یاد میدی 

مامان منم  توی خونه تاپ شلوارک و بعضی وقتا لباس چسب هم می پوشید ومیپوشه 

حتی یادمه یکبار باهم رفتیم لباس خواب خریدیم 

من از وقتی که ازدواج کردم اون طور می پوشیدم الان الانم اون طوری میپوشم

بچه من پسره 

پنج سالشه راستش یکم معذبم که تاثیر لدی روش نزاره 

موندم با یه مشاور حرف بزنم بعدش ببینم چیکارا باید انجام بدم که هم اموزش ببینه از الان هم من راحت باشم 

شوهر من اگه اینطور لباسی بپوشه باهاش تا یک ماه حرف نمیزنم 

نکنه شوهرت کت شلوار و کراوات میپوشه تو خونه؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀