2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپ روش بلوز روی بلوز روبلوزی با دامن بلند نخی.زیر دامن شلوار بلند ضخیم.با جوراب رنگ پا.روسری مشکی.روی همه ی اینا مانتو بلند زیر زانو نخی

😁

💫فرکانس عشق و نور💫
دارم خودمو تصور میکنم تو خونه ۵۰ متری روی فرش و موکت کفش پاشنه ۱۰ سانتی بپوشم  غذا درست میکنم😐 ...

منم خودم در حال دویدن دنبال پسرم و دخترم تو خونه با پاشنه بلند تصور کردم بعد یهو خوردم زمین🤣🤣🤣

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
بابا هنوز هنوزم چیزی نمی فهمه هنوز یادش نیست سه نفری حموم میکردیم😐

پس دخترت عقب مانده ذهنیه

جمع کن وگرنه نی نی یار رو صدا میزنم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
منم خودم در حال دویدن دنبال پسرم و دخترم تو خونه با پاشنه بلند تصور کردم بعد یهو خوردم زمین🤣🤣🤣

حالا بچه های من هردقیقه میرن دسشویی بخوام بپوشم روزی هزار بار باید دربیارم بپوشم 😑😑😑

من روزای زوج لباس ملوانی میپوشم روزای فرد خلبانی

😜😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه