2777
2789
عنوان

بچها با ضدحالای قوم شوهر چه میکنین

324 بازدید | 29 پست

مادرم طفلی جگر اماده گرد دست من داد بردم برای شوهرم شوهرمم کلی خورد خونه مادرش بوده دل درد میگیره مادره احتمالا بهش میگه از جیگر برداشتی بیا دارومحلی بهت بدم؟ینی ادم بنظرتون جاداره حرص بخوره یانه😒خوراگی مادرمن مشگل داشت دیگه اه. بدتر از همه شوهرمه ک هی میگه مادرم فرشتس کاری ب کار عروس تداره بخدا ک همه دعواها زیرسرشه منم چند روزه هی شوهرم میگه بریم خونه ننم  یجوری اززیرش در میرم حوصله مادرشو خودشو ندارم بچه ننه اه

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

الان شما از مادرت بد میگی؟خو اونم همینع دیگ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

کلا جیگر سنگین دیر هضم نباید زیاد خورد

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این تاپیکو گذارش بزنید 

به من تهمت دروغ زده 

خودش عکسای منو و لینک فیلم عقد منو گذاشته 

من حاضرم ثابت کنم که اون منم وای دوست ندارم عکسام تویه نینی سایت بمونه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6128469/خانمی-که-تایپیک-دروغ-میزنی-میگی-عکس-خودمه

چن بار تو دعوا ب خودشم گفتم بجه ننه دلم حال اومد اینروزا اصلا حسی ندارم ب شوهرم ی دعوایی کردیم اینقد داد هوار کشیدبدبیراه گف مشت خانوادش گرفت ب مادرمن گف نفهم

خب طبیعیه خیلیا بهشون نمی‌سازد جگر سنگینه

اگر اون جگر رو تو جگرکی خورده بودین و مادر شوهرت میگفت از سنگینی جگر دل‌درد شدی، ناراحت نمی‌ شدی، بنظرم زیادی حساسی

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

جگر طبعش سرده تا جایی که شنیدم و برای یسری دل درد میاره.

من مادرشوهرت رو نمیشناسم ولی ممکنه بی منطور گفته باشه و منطورش طبع جگر بوده.

من کاری به کار کسی ندارم احترام میزارم و احترام میبینم.غیبتشونو نمیکنم و غیبتمو نمیکنن. رفت و آمدم هم حد و مرز داره.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

خب طبیعیه خیلیا بهشون نمی‌سازد جگر سنگینه اگر اون جگر رو تو جگرکی خورده بودین و مادر شوهرت میگفت از ...

اخه هربار مادرم یجیزی میده دستم فرداش شوهرم میاد ی عیبی میزاره روش

یه چیزم بگم بهم حمله نکنید 

من تو زندگی شما نیستم درک نمیکنم 

ولی به نظر من اینطور حرفا نشون میده که شما واقعا آمادگی ازدواجو نداشتید... زندگی رو خیلی جدی گرفتی.. از کاه کوه می‌سازین

اخه هربار مادرم یجیزی میده دستم فرداش شوهرم میاد ی عیبی میزاره روش

خب به شوهرت نده خودت بخور 😂

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

ب جزییات اهمیت نده . پیر میشیا.‌. همین ک چند روزه نرفتی ینی تلافی کردی خوشحال باش. 

بخدا بعد چند سال اینقد پسرش توهین کرد زنگ زدم مادرش نادرش گستاخاته گفت من مادری نیستم دل پسرم پر بکنم بیشعور بعد ب مادرم گفته بود دخترت خیلی زودرنجه