2777
2789

من موهام بلند بود تا رو باسن کوتاه کردم موخوره داشت الان تا کمرم شده بعد ۲سال پیشم جلو موهام رو چتری زدم  الان هم موهام که تاکمرم هست موخوره داره هم اون کوتاه ها که ۲سال پیش چتری بودن الان تا رو شونه هامه بعد یسری موخوره هام تا بالا رفته بعد یسری هم بهم چسبیده هستن یعنی معلوم نیست  و دوشاخه نیست ولی باهاشون کرم که میریزم معلوم میشه که موخوره بهش چسبیده بوده . موهام خیلی پر بود اصلا به سختی میشد به بافی شون ولی  الان تار هاش نازک و کم شده خیلی کلافم چی‌کار‌کنم به نظرتون؟راه درمانی‌ وجود داره برا موخوره بجز کوتاهی؟ بعد دلیل موخوره ها هم نمیدونم چون اصلا از سشوار و اتو مو استفاده نمیکنم فقط از گره باز کن فیروز و برس فلزی استفاده میکنم. ببخشید طولانی شد هر تجربه ای دارید میشه بهم بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از حموم‌که میای بیرون آب موهاتو‌با حوله بگیر وقتی موهات نم دار شد روغن نارگیل بهش بزن این جوری هیچ‌و ...

الان چی کار‌کنم این برای جلوگیریه درسته؟الان موهام موخوره داره

سس مایونز همیشه قبل حموم یکساعت بمونه  داخل حموم از ماسک مو استفاده کنید  بیرون حموم هم ...

سس مایونز میگن فقط باعث میشه برای یه مدت بهم بچسبن موخوره ها و نبینینشون یعنی نتیجه میده؟

الان چی کار‌کنم این برای جلوگیریه درسته؟الان موهام موخوره داره

عزیزم روغن اصل ارگان دارم اگر میخوای

مشاوره در زمینه مراقبت و درمان پوست ومو.ومعرفی محصولات. 🥰🥰🥰

ببین عزیزم مویی که دوشاخه شده که دیگه نمیچسبه

باید حتما تا جایی که موخره داره کوتاه کنی

بعدم باید مرتب این کوتاهی رو داشته باشی 

مثلا هر دو ماه بری نوک موهات رو بزنی

من بعد هم خیلی نرم باهاشون رفتار کن تو حموم، شونه چوبی هم خیلی موثره، استفاده از ماسک مو، اگه خشکه حتما از خشکی درش بیار، حالا یا ماسک بعد حموم بزن، یا روغن بادومی چیزی

زینک هم بخور، بیوتین هم خوبه برای رشد و تقویت موها

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
بعید میدونم راهی باشه  آره این برای جلو‌گیری

یعنی باید کوتاه کنم؟لطفا اگر‌ دارویی راهی چیزی بلدید بگید تاجایی که میشه کوتاه نکنم موهامو خیلی دوست دارم😢

عزیزم روغن اصل ارگان دارم اگر میخوای

عزیزم روغن ارگان خریدم دارم ازشم هنوز همه میگفتن اصل و خوبه ولی برای موخوره های من تاثیر نداشت تاثیر داره روغن ارگان؟

ببین عزیزم مویی که دوشاخه شده که دیگه نمیچسبه باید حتما تا جایی که موخره داره کوتاه کنی بعدم باید ...

عزیزم شما از شونه چوبی استفاده میکنی؟من قبلا داشتم موهام شونه نمیشد باش از بس پر بود البته الان موهام پر نیست اونقدر ولی میترسم شونه نشه خوب

یعنی باید کوتاه کنم؟لطفا اگر‌ دارویی راهی چیزی بلدید بگید تاجایی که میشه کوتاه نکنم موهامو خیلی دوست ...

دختر منم موهاش تا کمرش بود موخوره زد همه رو کوتاه کردم برا همین درکت میکنم .

فقط ی جا تو تبلیغا دیدم دستگاه موخوره گیر آورده بودن سوال کن ببین کجا هست و آیا تاثیر داره یا نه 

دختر منم موهاش تا کمرش بود موخوره زد همه رو کوتاه کردم برا همین درکت میکنم .  فقط ی جا تو تبلی ...

زنداییم ارایشگره از این دستگاه ها هم داره ولی گفت فایده نداره بخوای برات انجام میدم ولی پشیمون میشی نمیدونم چی‌کار کنم دیگه دارم همه تلاشمو میکنم کوتاه نکنم