2777
2789

خودم سرما خورده بودم با اینکه خیلی رعایت کردم و ماسکمم برنمیداشتم بازم بچم مریض شد الان چی بهش بدم خوب بشه ؟ 

🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تب کرد یا تب کرد قطع شد بعد از دو روز مجدد تب کرد 

اگه ابریزش بینی سبز رنگ یا مات داشت. اگه دست به گوشش میبرد و بی قرار بود اگه سرفه هاش طولانی بود یا حس کردی تو دم و بازدم سینش صدا میده فقط ببر دکتر

اگه فقط آبریزش شفاف و عطسه هست شربت استامینفن  زادیتن و قطره بینی. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خب دکترم چیزی نمیده فقط یه قطره بینی همین 

پسر من هفت ماهشه سرما خورده بود توجه نکردیم گفتیم خوب میشه . ریخت رو سینش چرک کرد بیچاره صداش در نمیومد . الکی نگذر حواست باشه چرک نکنه سینش 

شربت آستامینوفن کودک  بده بهش 

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 
اگه تب کرد یا تب کرد قطع شد بعد از دو روز مجدد تب کرد  اگه ابریزش بینی سبز رنگ یا مات داشت. اگ ...

تب و ابریزش بینی نداره فقط گلوش یه جوریه خس خس میکنه عطسه هم میکنه

🧚‍♀️
تب و ابریزش بینی نداره فقط گلوش یه جوریه خس خس میکنه عطسه هم میکنه

زادیتن ۲ سی سی هر ۱۲ ساعت بده اگه بعد از سه روز بهتر نشد حتما ببر دکتر. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀