2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سلام

🌺 بهار ۱۴۰۰‌ رو بهتون تبریک میگم🌺

من رها هستم🧚‍♀️

خدمات زیبایی ناخن را در محل و منزل شما با کامل‌ترین، با کیفیت‌ترین لوازم و تنوع بالای لاک ژل ارائه می‌دهم.

اواخر سال ۱۳۹۸ و اوایل سال ۱۳۹۹ بخاطر شرایط سخت کرونایی خیلی از خانم‌های زیبا پسند و مامان‌های گُل نمی‌تونستند تشریف ببرند سالن زیبایی، بالاخره هرچقدرم که پروتکل‌ها در سالن رعایت بشه، بازم آدم استرس این ویروس ناقلا رو داره.😥

.

پس تصمیم گرفتم بار و بندیلم رو ببندم و با کلی لوازم خوشگل و خوشگل پسند بیام پیش شما، تو محل و منزل شما عزیزان🥰

اینجوری خیالتون راحت‌تر هست.

👏 ما خانوما تحت هر شرایطی، زیبایی خودمون برامون اولویت داره.😊🥰

خانوم‌هایی که کوچولو دارن، کنار کوچولوهاشون هستند.

خانوم‌هایی که همیشه نگران پیشی🐈 و هاپوهاشون 🐕 بودن، که تو مدتی که سالن هستند، دست چه کسی بسپارندش، هم دیگه نگرانی نداشته باشید.😊

خلاصه که من کنارتون هستم.😊

.

⁉️حالا شرایط کاری من چجوریه؟

✔ من هزینه رفت و آمد نمی‌گیرم.

✔ تمامی لوازمم همراهم هست.

✔ مدرک تحصیلی و دانشگاهیم گرافیک و تصویرسازی هست، پس نگران طرح و رنگی که انتخاب کردید نباشید.🥰

✔ بشدت پروتکل‌های بهداشتی را جدی می‌گیرم.

✔ اگر میخوای بهم اعتماد کنی، میتونی توی سایت یا اپلیکیشن 《خدمت از ما》 سفارش و درخواستت رو ثبت کنی که مطمئن بشی از جای امن و معتبری انتخابم کردی. متخصص برترش هم هستم در حوزه ناخن🥰

اینم لینک پروفایلم، که میتونی نظر مشتری‌ها رو ببینی👇

https://khedmatazma.com/pro/218955-رها-خالقی?service=1171

🥰

𖠇𖠇࿐ྀུ༅♡࿇༅═‎‌‌‌‌‌‌┅─

📱 09369126530

🆔 @raha_nails_design

𖠇𖠇࿐ྀུ༅♡࿇༅═‎‌‌‌‌‌‌┅─

#رها_خالقی #ترمیم_ناخن_در_منزل #کاشت_ناخن_در_منزل #کاشت_ناخن_منزل #ترمیم_ناخن_در_تهران #نقش_حنا #ناخن #ناخن_تهران #کاشت_ناخن #کاشت_ناخن_پا #کاشت_ناخن_دست #طراحی_ناخن #مانیکور #پدیکور #ترمیم_ناخن #دیزاین_ناخن رح_ناخن #فرنچ_ناخن #لاک_ژل #ژلیش #ناخن_دست #ناخنکاران_تهران

#raha_nails_design #Raha_khaleghi #nails #Henna