سلام سلام
🌺 بهار ۱۴۰۰ رو بهتون تبریک میگم🌺
من رها هستم🧚♀️
خدمات زیبایی ناخن را در محل و منزل شما با کاملترین، با کیفیتترین لوازم و تنوع بالای لاک ژل ارائه میدهم.
اواخر سال ۱۳۹۸ و اوایل سال ۱۳۹۹ بخاطر شرایط سخت کرونایی خیلی از خانمهای زیبا پسند و مامانهای گُل نمیتونستند تشریف ببرند سالن زیبایی، بالاخره هرچقدرم که پروتکلها در سالن رعایت بشه، بازم آدم استرس این ویروس ناقلا رو داره.😥
.
پس تصمیم گرفتم بار و بندیلم رو ببندم و با کلی لوازم خوشگل و خوشگل پسند بیام پیش شما، تو محل و منزل شما عزیزان🥰
اینجوری خیالتون راحتتر هست.
👏 ما خانوما تحت هر شرایطی، زیبایی خودمون برامون اولویت داره.😊🥰
خانومهایی که کوچولو دارن، کنار کوچولوهاشون هستند.
خانومهایی که همیشه نگران پیشی🐈 و هاپوهاشون 🐕 بودن، که تو مدتی که سالن هستند، دست چه کسی بسپارندش، هم دیگه نگرانی نداشته باشید.😊
خلاصه که من کنارتون هستم.😊
.
⁉️حالا شرایط کاری من چجوریه؟
✔ من هزینه رفت و آمد نمیگیرم.
✔ تمامی لوازمم همراهم هست.
✔ مدرک تحصیلی و دانشگاهیم گرافیک و تصویرسازی هست، پس نگران طرح و رنگی که انتخاب کردید نباشید.🥰
✔ بشدت پروتکلهای بهداشتی را جدی میگیرم.
✔ اگر میخوای بهم اعتماد کنی، میتونی توی سایت یا اپلیکیشن 《خدمت از ما》 سفارش و درخواستت رو ثبت کنی که مطمئن بشی از جای امن و معتبری انتخابم کردی. متخصص برترش هم هستم در حوزه ناخن🥰
اینم لینک پروفایلم، که میتونی نظر مشتریها رو ببینی👇
https://khedmatazma.com/pro/218955-رها-خالقی?service=1171
🥰
𖠇𖠇࿐ྀུ༅♡࿇༅═┅─
📱 09369126530
🆔 @raha_nails_design
𖠇𖠇࿐ྀུ༅♡࿇༅═┅─
#رها_خالقی #ترمیم_ناخن_در_منزل #کاشت_ناخن_در_منزل #کاشت_ناخن_منزل #ترمیم_ناخن_در_تهران #نقش_حنا #ناخن #ناخن_تهران #کاشت_ناخن #کاشت_ناخن_پا #کاشت_ناخن_دست #طراحی_ناخن #مانیکور #پدیکور #ترمیم_ناخن #دیزاین_ناخن #طرح_ناخن #فرنچ_ناخن #لاک_ژل #ژلیش #ناخن_دست #ناخنکاران_تهران
#raha_nails_design #Raha_khaleghi #nails #Henna