2777
2789
عنوان

پیام همسرم به دخترعموش

2259 بازدید | 75 پست

سلام.اکانت اینستاگرام همسرم تو گوشی منم هست.

نوتیفیکیشناشم میاد.دیشب به دخترداییش پیام داده

عکس پروفایلت خوشگله.پسندم شد.

اونم گفته چشات خوشگل میبینه.

بعد اینم گفته خواستنی شدی

اونم گفته ای بابا

اینم گفته والا

بعد دیگه مکالموش تموم شده  

بدم اومد .شبیه این تو کفاس شوهر من

البته یبار چندین ماه پیش بهش پیام زده بود آلاله گل لاله حالت چطوره...بعد من اونجا دعواش کردم گفتم بدم میاد شوهرم شبیه تو کفا باشه

این دخترداییش جدا شده سنش از ما بزرگتره ولی بنده خدا ظاهرا شوهر منو آدم حساب نمیکنه فقط شوهر من شعورش نمیکشه که متاهل شده و نباید با خانوما اینطوری حرف بزنه.

میشه لطفا خودتونو بزارید جای من و بگین باید چیکار کنم؟//

مشکل از شوهرته بزن دهنش😓

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندس هنوز شوهرت؟

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

قطعا تقصیر شوهرته ادبش کن

اینستارو پاک.کن یااونارو بلاک.کن

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖