2777
2789
عنوان

بچه ها زایمان خیلی درد داره؟

248 بازدید | 22 پست

من اردیبهشت وقت زایمانمه خیلی میترسم توروخدا بیاین یکم از زایمان بگین برام استرسم کم بشه 😭😭

اگه میخوای بدونی کی تو رو واقـــــــــعا دوست داره....        به خدا فکر کن......♡♡♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ بگم یا راست

اپیدورال بودی؟

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

زایمان که نداشتم ولی سقط داشتم از مرگ بدتر بود دیگه زایمانمو سزارین انتخاب کردم

ببین طبیعی به هر بدنی نمیسازه ولی سزارین همه بلهاش راحتن اگه امکانشو داری برو سز انقد خودتو ازیت نکن

منم می ترسم هم طبیعی هم سزارین  ولی خب چاره نیست چه بترسیم چه نترسیم باید از اونجا بیاد بیرون کاریش هم نمیشه کرد من با وجود ترس و وحشت دارم روز ها رو میشمارم تموم بشه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اپیدورال بودی؟

طبیعی 

اگه بگم راحته دروغ گفتم 

شما مثلا یه زمان ۱۰ساعته رو در نظر بگیر 

درد از کمترین شدت مثل یه دل درد معمولی و زود گذر شروع میشه ساعتای آخر میشه یه دل درد پریودی و بیشتر از اون،دو ساعت آخر میشه یه دردی که میگی دیگه کارم تمومه و میمیرم 

دقیقه های که بچه داره میاد بیرون هم چیزی نیست که بشه توصیفش کرد 

اما بچه که اومد،همه چی تموم میشه  

من دوبار زایمان طبیعی داشتم 

فقط اینو می‌دونم کسی که میخواد طبیعی زایمان کنه،اصلا نباید به زایمان و دردش فکر کنه،باید بذاره همه چی خودش پیش بره 

سزارین کن... همینو میتونم بگم

اگرم طبیعی هستی و شرلیط سز نداری بدون امادگی نرو.. ورزش های زایمان انجام بده و ماما خصوصی بگیر

امیدت بخدا

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿