2777
2789

آب مایع لباسشویی وایتکس

منکه با این محلول همه زندگیمو تمیز میکنم

مبلامم برق میوفته

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب مایع لباسشویی وایتکس منکه با این محلول همه زندگیمو تمیز میکنم مبلامم برق میوفته

مبلات چه رنگيه ؟ وايتكس رنگشو ميبره كه

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
مبلات چه رنگيه ؟ وايتكس رنگشو ميبره كه

وایتکس وقتی با آب مخلوط شه دیگه رنگو نمیبره

کرم قهوه ایه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ميبره ها شايد كم ميزنى نميدونم والا

یه عمره دارم با آب و وایتکس کار میکنم

حتی فرش هم که میشورم یه ظرف آب و وایتکس میریزم روش که ریشه ها و گلای فرش رو تمیز و سفید کنه

اون وقت دیگه روی مبل هات روکش نمی کشی؟ من از روکش بدم میاد اما مبل هام روشنه مجبورم    

رو مبلای استیلم میکشم

مبلای نشیمن  نه..‌

من به شما علاقه دارم..یک چیزی برام سواله..ببخشید ها..اکثر مواقع شما را اینجا می آیید ..چرا خیلی در ن ...

ممنون گلم ❤

بیشتر اوقات بیکاریام میام سایت

ممنون گلم ❤ بیشتر اوقات بیکاریام میام سایت

منم زیاد دوست ندارم اینجا باشم..اما راستش تنهام تو خانواده پدری و وقت هایی که استرس دارم میام..

الان خیر سرم دارم کار پژوهشی می کنم اینجا چه می کنم   

منم زیاد دوست ندارم اینجا باشم..اما راستش تنهام تو خانواده پدری و وقت هایی که استرس دارم میام.. الا ...

الان داری کار فرهنگی میکنی😄

موفق باشی عزیزم😚❤