2777
2789
تازمانی که به فرهنگ و رسوم همدیگه احترام بزارین و انقد همدیگه رو دوست داشته باشین که رسوم طرف مقابل ...

حرفت گل .سخنت مفهومی .ولی روز خواستگاری مادرش یجوری حرف میزد من چون مطلقه ام .ب پسره گفته بودن خودشو قالب کرده بهت ..ببین ب پسره گفتم خونه دور بگیری از خونوادت جواب مثبت میدم ..اذدواج دوم اینقد سخته ریسک پدیزه 

جهان هرکس ب وسعت افکاراوست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر فکر کن بعدش که معاشرت کنی توشون میشی تافته ی جدا بافته یه عده عجوج مجوج دورتو میگیرن آدم باید ...

راست میگی من همین امشب ج رد دادم .۲ساله باهاش بودم 

بهش گفتم خونوادت میترسم گفتش خوددانی من ازاین خونوادم 

میگفت فکراتو کن میگم خداحافظ فرداش باز پیام میده نمیتونمم ک خط عوض کنم بخاطر دانشگام وقسط هام رو این خطه

چرا باید کم بیاری وقتی زندگیت مستقله؟ اول مطمئن شو از استقلال هسمرت بعد تصمیم بگیر ولی اوایل من خیل ...

اهاااا پس مطمئن بشم از استقلال خودش

صد البته. اصلا خوب نیست 

اصلاااا

اولش، داغی نمیفهمی 

اما بعد چند سال به غلط کردن میوفتی 

من به همه میگم اصلا راه دور و فرهنگ متفاوت ازدواج نکنبن

وقتی عضو نینیسایت شدم تازه مامان بودم؛ الان یک کهنه مامان هستم
حرفت گل .سخنت مفهومی .ولی روز خواستگاری مادرش یجوری حرف میزد من چون مطلقه ام .ب پسره گفته بودن خودشو ...

عزیزدلم خونه دور هم بگیره اگه از حرف خانواده اش تاثیر بگیره باز هم فایده نداره، اولا همسرت کار و زندگی از خودش داشته باشه وابسته خانواده اش از لحاظ مادی نباشه ، دوما به حرف مادرش شما روآزار نده ، حتی اگه الان یه چیز کوچیکی میبینی بعدها مشکل ساز میشه برات، مشکل شما غیر از فرهنگ اینه که خانواده اش زیاد رغبتی ندارن و این مشکل سازه ، خودش تا چه حد مرد عمله خیلی مهمه 

صد البته. اصلا خوب نیست  اصلاااا اولش، داغی نمیفهمی  اما بعد چند سال به غلط کردن میوفتی ...

چقدسخته بخاطر فرهنگ های خشک و پوچ عشقا جدابشن 

من دوسش دارم ولی زندگیم رو بیشتر ازاون 

هی ب خودم میگم دیگه انتخاب درست میکنم ..

بدبخت میشه ادم

افرین دیگه نمیخام بدبخت بشم ..ببین من نمیخام‌دچار کارما بشم 

گفتم بهش خودت تکی 

ولی خونوادت رو ن چون به من توهین کردن 

دوستان من دچار کارما نمیشم ..