تازمانی که به فرهنگ و رسوم همدیگه احترام بزارین و انقد همدیگه رو دوست داشته باشین که رسوم طرف مقابل ...
حرفت گل .سخنت مفهومی .ولی روز خواستگاری مادرش یجوری حرف میزد من چون مطلقه ام .ب پسره گفته بودن خودشو قالب کرده بهت ..ببین ب پسره گفتم خونه دور بگیری از خونوادت جواب مثبت میدم ..اذدواج دوم اینقد سخته ریسک پدیزه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حرفت گل .سخنت مفهومی .ولی روز خواستگاری مادرش یجوری حرف میزد من چون مطلقه ام .ب پسره گفته بودن خودشو ...
عزیزدلم خونه دور هم بگیره اگه از حرف خانواده اش تاثیر بگیره باز هم فایده نداره، اولا همسرت کار و زندگی از خودش داشته باشه وابسته خانواده اش از لحاظ مادی نباشه ، دوما به حرف مادرش شما روآزار نده ، حتی اگه الان یه چیز کوچیکی میبینی بعدها مشکل ساز میشه برات، مشکل شما غیر از فرهنگ اینه که خانواده اش زیاد رغبتی ندارن و این مشکل سازه ، خودش تا چه حد مرد عمله خیلی مهمه