2777
2789

سلام دوستان عزیزم وقت همگی به خیر

همونطوری که از قبل اعلام کردیم کاربری های بسته شده به هر علتی ( چه رعایت نکردن مقرارت چه خواست خود کاربر) فقط و فقط و فقط از طریق تماس با ما و یا تلگرام سایت به شماره 09191027600 باز میشن

ازتون خواهش میکنیم پیام ندید که کاربری دوستم رو برگردونید چون چنین چیزی ممکن نیست ، خیلی از کاربری هایی که باز کردیم از ما شکایت کردن که چرا بدون اجازه ما کاربریمون رو برگردونید

پیام های تلگرام و تماس با ما هم تقریبا هر روز چک میشن اما چون پیام ها زیادن به نوبت پاسخ میدیم اگر فقط یک بار پیام بدید حتما سریع تر رسیدگی میشه

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تلگرام ندارم میشه لطف کنید منو برگردونید یه کاربری دیگه داشتم اول کار بود نمیدونستم یه سری چیزا ممنوعه

یه دختریم که علاقه به رنگ صورتی موی بلند کفش پاشنه بلند لباس دخترونه نداره دلش میخواد بر عکس همه ی اینا بگرده ولی خب چیکار کنه بقیه مجبورش میکنن اینجوری نباشه  من یه دختری هستم که علایقش به فنا رفته من یک ادمیم که مجبوره علاقه هاشو زیر پاش بزاره و از تو داغون بشه متاسفم