2777
2789
واس خودکشی؟ اگ واس خواب خوردی این قرص اگ خیلی بخوری پشت سر هم برعکس اثر میکنه بیخواب میشی باید دو ...

بابامن ی نصفه ک میخورم تادوروزه گیجم این ۳تاخورده کم کم میره کما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه اینکه حالم عوض شه هیچی نفهمم و خوابم ببره کم کم 

اول اینکه نخور خوب نیس میخوای حالت عوض شه هیچی نفهمی شراب بخور این قرصا خیلی ضرر داره بعدشم ۳ تا باهم خیلی زیاده طرفای عصر ی دونه بخور شب راحت میخوابی

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
واسه اینکه حالم عوض شه هیچی نفهمم و خوابم ببره کم کم 

عزیزم چراخودت روبستی ب قرص مشکلت رواین طوری حل نکن بجای حل کردن مسئله داری صورت مسئله روپاک میکنی واین ب نفع تونیست کاش بگی چته تاکمکت کنیم 

ضرر چی داره 

اول اینکه گیج و منگت میکنه بعدشم رو کبدت اثر میذاره از اون گذشته وابستگی داره و ب مرور مجبور میشی بیشتر بخوری اگه قطع کنی مضطرب میشی دستات میلرزه دل آشوب میشی و مجبوری دائم بخوری و هیچی نفهمی فقط بخوابی

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
کلونازپام مغزت رو آب میکنه الزایمر میگیری.۳تا خوردی چطور سنکوپ نکردی میمیری ها ایست قلبی میکنی نخو ...

من پوستم کلفت تر از این حرفاست با سه تا سنکوب نمیکنم