2777
2789

این فکرمسموم غرب که تو سرما اونداختن که باید خونه ماشین واس بچه ها خرید مگه مامان وباباهای ما واسمون خریدن که حالا ما واسشون بخریم?دخترم برگشته میگه فرزند کمتراینده بهتر میگم کی گفته میگه دوستام چون اونا تکن همه چی تواینده و حال دارن ولی ما چون سه تاییم هم الان هم بعد تباهیم توروخدا فکر مسموم تک فرزندیو بندازین بیرون دخترمنم یه روزمیفهمه چه لطفی بهش کردم یه خواهروبرادر واسش اوردم بدون لپ تاپ و دوچرخه و اینجورچیزا میشه زندگی کرد اما تنهایی نه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا الان ما خیلی خوشبختیم ک از صفر شروع کردیم

والا من ب شوهرم میگم هر وقت واسه پسرم ی زمینی چیزی خریدی بعدیو میارم

شوهرم ۱۰ سال کار کرد تا تونست خونه بخره

۱۰ سال عمر و جوونیشو از ۱۸ سالگی تا ۲۸ سالگی اگ باباش براش چارتا ملک میخرید اینجور بود؟؟

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

چرا میشه وقتی کلاس و مهد بزاریش میشه 

منم نمیگم اینده رو تامین کنید اصلا از 20 سالگی بچه نباید از مامان باباش پول بخاد حالا هر وقت کم اورد 

ولی حسرت گذاشتن خیلی بده خیلیییی 

ضررش خیلی بیشتره 

الان نمیفهمی اون بچه که دوستاش همه چی دارن ولی خودش یه دوچرخه شریکی با خواهر برداراش داره میفهمه و غصه ویخوره هر چقدرم عاقل باشه بازم بچس

حرص نخور عزیرم فرهنگ تجمل گرایی وچشم وهم چشمی خیلی وقته رواج کرده وما متاسفانه فقط نظاره گریم 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

با دخترت موافقم

بچه اوردیم موطفیم ایندش و تامین کنیم

کسی زور نکرده که بچه بیاریم وقتی توان تامین ایندش و نداریم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

کجاش حق با دخترمه اخه میفهمی بچه تک چقداسیب میبینه 

چرا آسیب میبینه؟! من برادر بزرگتر داشتم که خیلی هم پرخاشگر و عصبی بود. من خودم درس خوندم الان شغل و همسر خوبی دارم بدون اینکه برادرم کمکی به من کرده باشه

حق میدم بهت

هیچی خواهر برادر نمیشه حالا مگه باید تو رفاه مطلق بود پس تلاش خودشون چی مگه ما نداشتیمنتونستیم زندگی کنیم من خواهربرادرامو تو دنیا از هرچیزی بیشتر میخوام

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔