2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله  می خام سفارش بگیرم  اما با قیمتهاآشنا نیستم

عزیز م من شهرستانم کلاس رفتم ولی کار نکردم اتفاقا تهران کلاس رفتم متدم گرلاوین بود الان برم متریک خوبه؟ شما جزوه ی قابل اعتمادی نداری بدون ایراد باشه

عزیز م من شهرستانم کلاس رفتم ولی کار نکردم اتفاقا تهران کلاس رفتم متدم گرلاوین بود الان برم متریک خو ...

من پونزده سال پیش یاد گرفتم و تجربه زیاد دارم 

از رو یه کتاب بهمون درس می دادن متد منم گرلاوین اصباح شده بود

تو این سالها برای خودم تک و توک می دوختم 

اما از وقتی دخترم دنیا اومد لباسامونو ست می کردم از بس تو خیابون مهمونی همه جا پرسیدن لباساتونو کجا خریدید و تشویق کردند دخترم دو سال و نیمه ست 

به فکر کار افتادم

وقتی نمونه کارامو می فرستم طرف مقابل به وجد میاد

خودم باورم نمیشه که انقدر کارم ارزش داشته و از نظر بقیه مقبول بوده  از بس اعتماد به نفسم پایینه 😢😢😢

من پونزده سال پیش یاد گرفتم و تجربه زیاد دارم  از رو یه کتاب بهمون درس می دادن متد منم گرلاوین ...

عزیزم منم مثل توام اتفاقا منم ۱۵ سال پیش یاد گرفتم اونقد کارام تمیزه که حدنداره هر چی می دوزم همه تعریف می کنن ولی  خودمم می دونم که باید بیشتر بدوزم چون وارد نیستم .شما چه پیشنهادی دارید چکار کنم برم کتاب گرلاوین اصلاح شده بگیرم؟

عزیزم منم مثل توام اتفاقا منم ۱۵ سال پیش یاد گرفتم اونقد کارام تمیزه که حدنداره هر چی می دوزم همه تع ...

کتاب رو بکیر 

ولی توصیه من اینه فیلم تو اینستا ببین خیلی پیج ها اموزش خیاطی دارند .برای افرادیکه قبلا اموزش دیدن گاهی نکاتی گفته میشه که می تونه مفید باشه بخصوص تو زمینه ی تمیز دوزی .