2777
2789

lf50

من پسری ۲ ساله دارم که از بدر تولد به دلایلی از شیر خشک و شیشه استفاده کردم و تا الان که دوسالشه تا تو خواب ی نقم میزد شیشه رو تو دهنش میداشتم الان با صبر زرد امتحان کردم هی میگه (اَی اَی، ابه ابه) یعنی او سبزی و کثیفی با اب بشور بعد بهم بده 

چسب زخم زدم فایده نداره یعنی بدونه شیر نمیخوابه اصلا مجبورم خودم بیام  بهش بده از بس نق خوابش و کلافگی خوابش اذیتم میکنم و بدونه شیر امتحان کردم نمیخوابه فقط با شیر یعنی ابم ریختم توشیشش نخوابده ولی تا شیر ریختم تو شیشش  خورده خوابش برده 

شوهرم دعوا که بچه اذیت تو چیکار داری من درست میکنم میدم من خستم حوصله نقو نوق ندارم یعنی با اونم دعوا دارم  نمیدونم چیکار کنم که بدونه شیشه شب بخوابه و بعد دوساعت تو خواب نق نزنه که مجبور شم دوباره شیر بدم بهش تا بخوابه  تو رو خدا راهنمایم کنید چه جوری شیشه رو ازش بگیرم خواهش میکنم

سلام عزیزم روش هایی که رفتی درست نبوده گلم

بهتره با یه مشاور کودک صحبت کنی

بد گرفتن شیر و پوشک رفتار های اینده کودک رو هم خراب میکنه

حتما با یه مشاور صحبت کن تا هم خودت اروم باشی و درک کنی که بچتو داری از عشقش جدا میکنی پس زمان بر هست و باید با ارامش اینکار رو انجام بدی هم روش گرفتنشو یاد بگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاک تلخ بی رنگه و برای کسایی که مشکل ناخن جویدن دارن استفاده میشه بزن سر شیشه اش که تلخ بشه دیگه نخوره

داروخانه ها دارن

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

اولا که هنوز دیر نشده برا از شیشه گرفتن به جای شیر خشک شیر پاستوریزه بریزین بخوره

ولگه هم دوست دارین ازش بگیرین با فیچی سرشیشه رو ببرین دیگه نمیتونه بخوره 

یا برعکس یه سر شیشه نو بگیرین که سوراخ نداشته باشه بیرون نیاد 

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃