2777
2789

سلام. دوستان کیا تجربه بارداری و روزه گرفتن رو دارن ? دکترا و مراجع با قطعیت جواب نمیدن و به عهده خودمون میزارن.. ادم میمونه چیکار کنه.

من ماه ششم هستم ولی تاالان ویار داشتم تازه بهتر شدم و ب غذاخوردن افتادم. خودم بخام فتوا بدم میگم نباید بگیرم.......ولی باز یه نظر هس ک میگه سه ماهه دوم بی خطره روزه.

چ کنم من

من سر پسر اولم قبل سونوانومالی گرفتم مشکلیم برام پیش نیومد وزن پسرمم عالی بود 

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده

عزیزم فک‌نمیکنم هیچ‌مقطعی بی خطر باشه

روزها بلنده. فراموش نکن.‌ گرسنگی طولانی. کم ابی طولانی. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو بارداری نباید بگیری در حق بچه تو شکمت ظلم کردی خدا خیلی بزرگتر از این حرفاس میبخشه انشالله سال بعد قضاشو بگیر

تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤
این یکی رو میگیرید?

اره این یکیم میگیرم تقریبا پنج روز میشه ک میگیرم

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده
من ک ب وقتایی فکر میکنم غذا میخورم تکون میخوره احساس میکنم گشنهش میشه. خودمم صبح ها از گشنگی پا میشم ...

وای مث من..

اخرشبا هم خیلی تکون میخوره. یا وقتایی ک خسته م زیاد