2777
2789
عنوان

حسودی

178 بازدید | 12 پست

سلام خانما من امروز توی تایپکی داشتم میخوندم که یکی گفته که شده شما رابطه خواسته باشید ولی شوهراتون نمیخوان یه همچین چیزهای                  بعد خیلی هاتون گفتیدکه شوهراتون ‌بیشتراز دوسه بار هم میخوان توی هفته راستش روبخواین خیلی بهتون حسودی کردم وناراحت شدم همش میگم چرا شوهرمن اینجوری نیس حالا من دوسه بار نمیخوام همون یه بار توهفته که میاد سراغم برام کافیه ولی اون یه بارهم نمیاد               خسته شدم به هردری زدم بازم فایده نداش   

🤕🤕

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گورباباشون البته دوراز جونتون😂

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار

تو چ ساده ای زنای سطح پایین سایتو ول کنی میگن شوهرمون مارو هر ی ساعت ی بار....رابطه رو افتخار میدونن ی عده وگرنه کسی از تعداد دفعات رابطش نمیاد حرف بزنه جز چند تا بیشعور...باور نکن

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞