من یک ساله جدا شدم چندماهه با یه نفر دوست شدم اون خیلی منو دوس داره منم همینطور یعنی خیلی امتحانش کردم هیچجوره ولم نمیکنه ولی میگه خانوادم قبول نمیکنن چون من مطلقه هستم بیان واسه خواستگاری البته بهشون هم نگفته ولی میگه قبول نمیکنن منم از یه طرف نه میتونم ولش کنم نه میتونم وقتمو الکی باهاش بگذرونم و به این فکر کنم بعدا میره با کسی دیگه ازدواج میکنه انقدر فکر کردم اعصابم ریخته به هم چندبار هم امتحان کردم بیخیالم نمیشه تورو خدا بگید چکار کنم
#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞