2777
2789

من یک ساله جدا شدم چندماهه با یه نفر دوست شدم اون خیلی منو دوس داره منم همینطور یعنی خیلی امتحانش کردم هیچجوره ولم نمیکنه ولی میگه خانوادم قبول نمیکنن چون من مطلقه هستم بیان واسه خواستگاری البته بهشون هم نگفته ولی میگه قبول نمیکنن منم از یه طرف نه میتونم ولش کنم نه میتونم وقتمو الکی باهاش بگذرونم و به این فکر کنم بعدا میره با کسی دیگه ازدواج میکنه انقدر فکر کردم اعصابم ریخته به هم چندبار هم امتحان کردم بیخیالم نمیشه تورو خدا بگید چکار کنم

کات کن وقتی نمیشه

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت کات کن کمتر اذیت میشی تا اون ول کنه بره

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

خانواده شما راضي نيستن يا اون آقا ؟

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇

اگ بخواد خودش میاد جلو

یکی از اقوام من شرایط شما رو داشت 

پدر و‌مادر پسر مخالف بودن علی رغم مخالفت پسره دختررو گرفت 

بعد یک سال خانواده پسر متوجه شدن عروسشون آدم خوبیه 

و باهم خوشبختن و رابطه‌شون با پسرشون خوب شد مجدد 

انرژی مثبت💫

چون مطلقه بودنتون برا خانوادش مهمه  احتمالش زیاد هس بخاطر خانوادش یا هر بهانه دیگه ای ولتون کنه...احتمال سوءاستفاده هم هست، اگه نمی خواید وقتتونو تلف کنید بنظرم کات کنید