2777
2789

از وقتی مادر شوهرم بی احترامی کرده بهم دعوا و هزار تا حرف پشت سرم زده  و بی احترامی هاشو بی جواب گذاشتم متاسفانه.حس میکنم جایگاهمو تو فامیل از دست دادم دیگه کسی بهم اهمیت نمیده همه منو کوچیک میکنن و تیکه و کنایه بهم میزنن خیلی ناراحتم

اینجور ادما بهترع ک نباشن 

البتع اگ حق با شما باش 

درسته ک سخته 

اما شما ک ب خودت شکی نداری

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میگین اون بی احترامی کرده⁉️

هرچی میگفت جوابشو نمیدادم الان بجز اینکه از اون متنفرم از خودمم تنفر دارم که چرا از خودم دفاع نکردم بقیه هم دیدن اخلاقمو . تو سری خورم کردن

اگه ایندفعه یکی بهت بی احترامی کرد بگو اگه جواب مادر شوهرمو ندادم

میخواستم احترام بزرگتر و کوچکتری رو رعایت کنم ن اینکه بعدش هر ننه قمری رسید بهم بی احترامی کنه دفعه دیگه رفتارتون رو تغییر ندید دیگه من میدونمو و شماها