2777
2789

سلام خانما.شوهر من کارمند دولته حقوقش تقریبا نزدیک ۹تومنه.یه آپارتمان ۹۰متری تو استانمون جای متوسط داره حدود ۹۰۰ملیون .یه زمینم شهرستانی که زندگی میکنیم داره حدود ۳۰۰تومن ماشینمونم برلیانس ۲۳۰.ولی برا من یه خونه ب شدت قدیمی و پر از جکو جونور اجاره کرده هرچقدر بهش میگم منو ببر یه خونه کوچیک ولی به روز میگه پول ندارم .منم میخام قهر کنم برم تا بلکه ی جای خوب بگیره برام دیگه خسته شدم

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و حاجت رواییم صلوات بفرستید😘😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی؟ پس خونتون دست کیه الان؟

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 

اپارتمان داره بعد تو خونه اجاره ای هستی؟؟؟

چرا قبول کردی این شرایطو؟

من باشم اتمام حجت میکنم یا قبول میکنه عین ادم 

یا مهرو میذارم اجرا

پولو میخواد سر قبر ببره مگخ

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

چرانمیرین توهمون اپارتمانه زندگی کنین🤔

میگه من میخام پیش خانواده ها باشیم آخه آپارتمان تو استانه ما شهرستانیم

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و حاجت رواییم صلوات بفرستید😘😘😘

نه عزیزم جایی نرو سیاستای دیگه ای به کارربگیر 

اگر قهر کنی وبری شاید از خداش باشه یا اینکه اصلا براش مهم نباشه ونیاد دنبالت اونوقت مجبوری دست از پا درازتر برگردی تو همون خونه

نمیخواد زمین وخونشو بفروشه ویه خونه خوب بخره برا خودتون؟