گفت به همه هم بگو مرده، گفت خسته شدم از این زندگی سگی،البته خدایی تقصیر منم هست خیلی نق میزنم و بهونه گیر شدم،چند ماهه بیکار شده منم بچه دوم رو باردارم ،الان خیلی میترسم تو این شرایط و تو شهر غریب با دوتا بچه ولم نکنه،اینا خانوادگی سابقه دارن داداش بزرگش ۸ ماه بدون خبر زن و بچه شو ول کرد رفت عراق.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همونجا با خنده اهنگ میرم میرم رو میخوندی و با لحن معصوم میگفتی منم ببر گناه دارم کلا تموم میشد ماجرا دوتاییتونم میخندیدین کلا بعضی مواقع با شوخی و خنده میشه مسائل رو حل کرد
ببین مرد به تیکه گاه نیاز دارع اگه از زندگی خسته اس تو امیدوارش کن به چیزای خوب فکر کن بهش بگو میگذره این سختی ها ما زاده شدیم ک امتحان بشیم انرژی مثبت. بهش بده بزار بدونه تو هر شرایط کنارشی💙🌸
شمع میسوخت و پروانه به دورش نگران.... ما که میسوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟!.... 🦋🖤😔السلام و علیک یا علی بن موسی الرضا ❤