2777
2789

سلام.خامه قنادی خریدم.ازین نایلونی ها.تو مغازه یکم شل بود تا بیام خونه برسم و بشورمش بذارمش فریزر شلتر هم شد می‌خوام ببینیم کسی همچین تجربه ای داشته.میشه با همچین خامه ای .کار کرد؟البته اینم بگم که می‌خوام روی کیکم ژله بریلو بریزم و ‌خامه زیر کار میمونه.

میشه به این خامه امید داشت یا کلا به فنا رفته حسابش کنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خامه قنادی آماده خریدم که باید خودم با همزن فرمش بدم

خب باید یکم شل باشه دیگه😁قبل استفاده یساعت بزار تو محیط مثل بستنی شل بشه ده دیقه با دور تند بزن قبل هم زدن هم دوقاشق نشاسته ذرت بریز توش که خامه رو سفت میکنه 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

بزارش فریزر بعدا خواستی استفاده کنی خودت باز فرمش بده وگرنه بعدا زود اب میشه


آره گذاشتمش فریزر خودشو بگیره می‌خوام بدونم بعدا که خواستم استفاده کنم این شل شدن تاثیری تو کیفیت کار خامه کشی داره ؟چون میگن نباید خامه شل بشه دوباره فریز بشه.میخواک ببینم کسی تجربه ای تو این زمینه داره یا نه؟

آره گذاشتمش فریزر خودشو بگیره می‌خوام بدونم بعدا که خواستم استفاده کنم این شل شدن تاثیری تو کیفیت کا ...

هیچ اتفاقی نمیوفته نگران نباش،خواستی فرم بدی بزارش داخل یخچال یکم اب بشه فقط یع تیکه هایی یخ باشه بعد فرم بده، یه پیجم میگم،نکات خوبی داره تو اینستا برو ببین decocake.ir

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

حال دلمون

eliiiiii80 | 40 ثانیه پیش

دلم گرفته

mrrrrruuuiii | 2 دقیقه پیش
2791
2779
2792