پسرم واسه گفتن یه جمله کلمه اول و چنبارتکرارمیکنه شده بیشترازده بارالبته اینم بگم ۵ ماه پیش لکنت ناگهانی گرفت و تکرارحروف خیلی داشت مثلا میگف کاکاکاکاکاکاکاکاکاش میشد بریم بیرون بعضا هم کل کلمه های یه حمله رو اولش و باتکرارمیگف مثلا کاکاکاکاکاکاکاش می می می می میشد ببببببببریم بیرون....حالا الان میگه کاش کاش کاش کاش...وبقیه جمله چیکارکنم داره بدترمیشه؟آخه وسطا خوب بود چنروزه افتاده به تکرارکلمه
عزیزم توی لکنت تکرار بخش بدتر از تکرار کلمه ست و اینکه الان کلمه رو تکرار میکنه نشونه بدتر شدنش نیست ...
نه گفتاردرمانی نمیبرم چون قبل عیدخوب شد منم ولش کردم بعداز چنروز لکنتش شدید شد مثلا حرف اول کلمه رو تا ۲۰ بارتکرارمیکرد بعداون فروکش کردحالا کلمه روتکرارمیکنه
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭