2777
2789

همسر لاغر زیاد بخنده. صداشو دوست داشته باشم

نزد امام صادق علیه السلام رفتم و گفتم در خراسان همه منتظرند تا قیام کنید و به شما بپیوندند.چرا نشسته اید و هیچ کاری نمیکنید؟ امام به هارون مکی فرمود تنور را روشن کن. وقتی تنور خوب داغ شد به من گفت ای فلانی: داخل تنور شو. من ترسیدم و گفتم ای فرزند رسول خدا مرا به اتش مجازات نکن و از من درگذر. فرمود: از تو درگذشتم. آنگاه امام به هارون مکی فرمود داخل تنور شو.هارون رفت و داخل تنور نشست. امام مشغول صحبت شد و ما با تعجب نگاه میکردیم که چه بر سر هارون خواهد آمد. لحظاتی بعد امام  به او گفت میتوانی بروی و به اموراتت برسی.هارون بلند شد و بدون اینکه اسیبی دیده باشد خداحافظی کرد. امام از من پرسید در خراسان چند نفر مثل این سراغ داری؟ گفتم حتی یک نفر هم نیست. امام بلند شد و در حالیکه ما را ترک میکرد با صدایی آرام فرمود: ما زمانى که پنج نفر یاور مانند این (هارون مکی) نداشته باشیم قیام نخواهیم کرد، ما به زمان مناسب آگاهتریم.

یه خونه بزرگ با نقشه قدیمی و سنتی

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه مادرشوهرم با ۸۰سال سن خوپشو با من ۲۵ ساله مقایسه نکنه و یکبار مثله مادر رفتار کنه و دست از چشم و‌همچشمی برداره 

متولد سال ۱۳۲۵ میاد خونه ی ما همیشه با ناز می گه وای باز من عادت ماهیانه ام 

یکبار بهش گفتم خونریزی بالای ۶۰ سال نشونه ی سرطانه و افتخار نیست جنگ جهانی به پا کرد

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
اینکه مادرشوهرم با ۸۰سال سن خوپشو با من ۲۵ ساله مقایسه نکنه و یکبار مثله مادر رفتار کنه و دست از چشم ...

بخدا مادر شوهرمن هر وقت بگم فلان جام درد میکنه شروع میکنه منم همونجام با چند جای دیگه. اون روز بخاطر بارداری سرگیجه داشتم نمی دونه هنوز باردارم. فهمید بود مریضم زنگ زد بود چته گفتم سرم گیج میره شروع کرد ک منم سرم گیج میره ب زنا هم گفتم یعنی همسایه هاش اونام گفتن مام سرمون گیج میریم 

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤