2777
2789

بچها کیا برداشتن و واقعا نتیجه گرفتن یعنی حس کردن امام حسین جوابشون رو داده😔😔واقعا نیاز دارم از لحاظ روحی بهم ریخته ام.ازین برزخ میخام در بیام 

مننننن

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشا ب سعادتت

اینم بگم نتیجه داد ولی بعد یه مدت ازم گرفت...و من به این ایمان آوردم که تا خدا نخواد تو خودت و به هر در و دیواری بزنی نمیشه

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

تاپیک یکی مونده به آخر من، بعضی از دوستان تجربیاتشون رو گفتن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اینم بگم نتیجه داد ولی بعد یه مدت ازم گرفت...و من به این ایمان آوردم که تا خدا نخواد تو خودت و به هر ...

به روش ایت الله حق شناس خونده بودی؟خب ما دعا میکنیم که خدا برامون بخواد دیگه

به روش ایت الله حق شناس خونده بودی؟خب ما دعا میکنیم که خدا برامون بخواد دیگه

بله به روش ایت الله حق شناس ولی با یک لعن و سلام..

اصلا دروغ و تهمت و غیبت و...رو تو دوران چله انجام نده اصلاااااا دلت پاک باشه و ایمان داشته باش