2777
2789

من آزمایشگاه های شهرمون رو داشتم بعذ یه آزمایشگاهی اومد بهم درخواست داد منم قبول کردم توی اینستاگرام بعد تازه پیج زده بود اسمش رو دیدم پرسیدم شما تازه تاسیس هستین من تا حالا برخورد نکردم گفت آره و اینا گفتم منم کارمند آزمایشگاه بودم و صحبت شد گفت میخوای رزومه بده بعد این صحبت 5،6ماه پیشه منم فرستادم 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

امروز زنگ زد گفت رزومه داده بودی یکم دیگه اطلاعات خواست و صحبت کردیم گفت خب ما میخوایم تا فردا اسامی پرسنل مون رو رد کنیم بیا این فرم رو پر کن خودت پرینت بگیر پر کن واتس آپ کن

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

بعد با شوهرم مشورت کردم گفتیم اصلا مشخص نشده موسسه چی و کد ثبتی و هیچی نداره از یطرف دختره مثلا در مورد کار حرف زدیم واقعا شرایطش خوب بود مثلا گفت ماه اول حقوق زیاد نیست در حد ایاب و ذهاب از ماه دوم که شروع کنیم وزارت کاری و بیمه و از اصطلاحات آزمایشگاهی هم خوب وارد بود 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه الکی فرم پر نکن،امضا نکن.هنوز ندیدنت چی چی میخوان اسم پرسنل رد کنن!!!

حضوری رفتی ببینی جاش کجاست مسئولش کیه؟

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

بعذ بهش گفتم من بیام آزمایشگاه گفت برای افتتاحیه بیا گفتم خب من میخوام قبلش ببینم گفت من دارم میرم تهران ما هم که هنوز آزمایشگاهمون راه نیافته ببینی 

نه الکی فرم پر نکن،امضا نکن.هنوز ندیدنت چی چی میخوان اسم پرسنل رد کنن!!! حضوری رفتی ببینی جاش کجاست ...

همینو بهش گفتم دیگه آخرش گفتم من برای چه موسسه ای برای کجا دارم تعهد میدم 

بعذ بهش گفتم من بیام آزمایشگاه گفت برای افتتاحیه بیا گفتم خب من میخوام قبلش ببینم گفت من دارم میرم ت ...

بگرد دنبال یه کار دیگه خواهر من.این سر و تهش معلوم نیست واقعا.خواهر منم رفت تو یه کلینیک پوستی که دقیقا بهش گفتن روز افتتاحیه بیا.نگم برات چقد سر حقوق دادن اذیتش کردن.دوماه رفت در نهایت یه میلیون پول بچه رو هم ندادن اومد بیرون

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍