2777
2789
عنوان

دعای جمعی جهت بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 16964 بازدید | 1679 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام منم هستم 

خدایا ب رحمان و رحیم بودنت ب من و تمام مامانای منتظر نگاهی کن و دامنمونو سبز کن.یا حضرت فاطمه الزهرا (س) بخودت پناه اوردمو یه بار بعد سه سال ۸ هفته حس مامان بودنو چشیدم گرچه با استرس و اضطراب .ازت میخوام جای اون سبز بشه و یه نی نی سالم بهم بدی ب منو تمام دوستان منتظر،تاماهم تیکر بارداریمونو بذاریم ،خدایا خسته و افسرده میشم گله میکنم گریه میکنم شاید بعضی وقتام ناشکری کنم ولی از امیدت ناامید نمیشم نور امیدی تو دلم روشن کن ...گر خدا حکم کند صادر شود***خدایا شکرت ک جواب دعاهامو دادی و باران کوچولو بهم هدیه دادی۱۴۰۰/۱۲.ان شاءالله دامن تمام منتظرا سبز بشه....
سلام نمیتونم تگ کنم چهل نفر بشیم فردا ختم شروع کنیم هرکس میتونه انجام بده 

عزیزم منم هستم

از کی شروع میشه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
@leili_69_leili     @hedyeh71     سلام عزیزان امروز به نیت شما خوندم ،انشاا ...

خدا حاجت دلتو بده عزیزم ممنون ازتون💗💗💗

انشاءالله منم بزودی مامان میشم😊برای مامان شدنم صلوات میفرستین🙏
@leili_69_leili      @hedyeh71‍   عزیزان امروز هم به نیت شماخونده شد ان شاءال ...

ممنون ازتون💗💗💗💗حاجت روا بشی دوستم

انشاءالله منم بزودی مامان میشم😊برای مامان شدنم صلوات میفرستین🙏
خانمهایی که تمایل دارن در ختم چهله شهدا شرکت کنن لطفا اعلام حضورفرمایید  که ۱۵ خرداد ان شاءالل ...

سلام عزیزم،من منتظرم چله بودم اتفاقی اومدم الان،چهل نفر تکمیل شدن؟

منم میخوام شرکت کنم❤️

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
سلام عزیزم،من منتظرم چله بودم اتفاقی اومدم الان،چهل نفر تکمیل شدن؟ منم میخوام شرکت کنم❤️

سلام فقط چند نفر اعلام کردن وختم گروهی نشد منم خودم جداگانه برداشتم