بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت مینامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
وقتی شوهرم از دوست دخترای قدیم و کارایی که کرده میگفت اون زمان من مثل ژله کف اتاق پهن میشدم از خنده🤣🤣🤣اینا تعجب کرده بودن که جرا ناراحت نمیشم اخه برادرشوهرام از زناشون جرات نمیکنن. بعد تازه میگفتم فلانیم تعریف کن اون یکی دوست دخترتم بگو. همین باعث شد اونا یکم به زناشون گیر بدن که رو گذشته حساس نباشن. و برادر شورام با من رابطشون عالیه