2777
2789
سنتونم کمه چهارتا بارداری زیادنیست

من یه بچه دارم عزیزم... پنج سالشه.‌. دوسالش که بود خداخاسته باردار شدم تو نه هفته سقط کردم

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیشب زدم با ۴ روز تاخیر اما منفی بود هیچ علایمی هم از پری و بارداری ندارم کلا گیجم  چه کن ...

تاخییر داری؟

من امروز ۹ روز تاخیر دارم.روز سوم بی بی زدم منفی بود.نمیدونم چکار کنم.خیلی استرس دارم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
من امروز روز ۳۰ پریه یعنی بی بی بزارم جواب میده نمیدونم چرا هیچ دردی ندارم فقط نوک سینم حساس شده

بستگی داره پریت چند روزه باشه...

من هیچ وقت عقب نمیزنم 

حالا برم از تا مطمعن شم

من امروز ۹ روز تاخیر دارم.روز سوم بی بی زدم منفی بود.نمیدونم چکار کنم.خیلی استرس دارم

خب بزن الان دیگه نشون میده

خب بزن الان دیگه نشون میده

آخه هیچ علائمی هم ندارم.جلوگیری هم داشتم .روز سوم منفی بود میگم تا پس فردا بمونم بعد برم دکتر

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹