2777
2789
مبارک باشه منم منتظر این صحنه ام برام دعا کنید امروز روز اول پری هستم ای کاش این ماه باردار بشم

انشاالله این ماه باردار بشی گلم

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵ روز بعد اقدامم

خب اقدامت کی بوده؟ کیستی چیزی نداری؟ 

من کیست ندارم سونو دادم 

ولی زن داداشم کیست داشت بی بی یه هاله خیلی کم براش میوفتاد اون به دو ماه میکشید که عقب مینداخت

واسه منم دعا کن ی روز گزشت زدم منفی بود نمیدونم الان بزنم دوباره ۴ روط گزشته

فردا بزن انشاالله که مثبته

خب اقدامت کی بوده؟ کیستی چیزی نداری؟  من کیست ندارم سونو دادم  ولی زن داداشم کیست داشت ب ...

امروز ۲۲ روز از اقدامم میگذره و پری نیامده دکتر رفتم گفت هفته دیگ ازمایشو تکرار کن اگ پری نشدی و جواب منفی بود باید برم سونو و ....... 

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺
اینکه حاله کمرنگ داره من کیست دارم وهرموقع عقب میفتادمیزدم هاله مینداخت

من کیست ندارم...یه بچه پنج ساله هم دارم.. دو تا سقط هم بعد از بچم داشتم... ماه پیش سونو شدم کیست ندارم یعنی خداروشکر هیچ وقت کیست نداشتم