narges_jamal مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 72 عنوان مطب های دکتر باز هستن یا ن میخام برم سونو 69 بازدید | 7 پست 8 هفتم بود و قلب بچم تشکیل نشده بود دکتر گفت 9 هفته دوباره بیا،،،ولی الان همه جا قرنطینس پسرم تمام وجودم😍 1400/01/21 | 15:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهگذر۲۰۲۰ عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4309 اره بازن دکتر ها به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
narges_jamal مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 72 اره بازن دکتر ها اخیی خداروشکر،،،ممنون عزیزم پسرم تمام وجودم😍
٨٦٩٥ عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 1063 عزیزم انشاالله که قلبش تشکیل شده وهیچ مشکلی هم نیست بله عزیزم مراکز درمانی همه باز هستند مطب وسونو آزمایشگاه همشون بازن برو انشاالله که خیره شرمنده ام که بی تو هنوز نفس میکشم (پدر
رهگذر۲۰۲۰ عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4309 اخیی خداروشکر،،،ممنون عزیزم خواهش میکنم گلیایشالا که تشکیل شده و سالم و سلامته به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
narges_jamal مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 72 عزیزم انشاالله که قلبش تشکیل شده وهیچ مشکلی هم نیست بله عزیزم مراکز درمانی همه باز هستند مطب وسونو آ ... خدا از دهنت بشنوه عزیزم،،،خیلی استرس دارم ،، اخه همیشه دل درد شدید دارم و از اول بارداریم تا الان حتی ی ویتامین هم نخوردم پسرم تمام وجودم😍
narges_jamal مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 72 خواهش میکنم گلی ایشالا که تشکیل شده و سالم و سلامته ایشالله،،ممنون از پاسخت گلم پسرم تمام وجودم😍
٨٦٩٥ عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 1063 خدا از دهنت بشنوه عزیزم،،،خیلی استرس دارم ،، اخه همیشه دل درد شدید دارم و از اول بارداریم تا الان حت ... بخور جانم ویتامین بخور هرچی دکترت میگه بخور استرس نداشته باش خوب نیست واسه نی نی انشاالله نی نی سالمه😘😘 شرمنده ام که بی تو هنوز نفس میکشم (پدر