2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من سه سالش بود یهو دچار لکنت خیلی شدید شد,اماخداروشکر بعد یکسال خوب شد,من براش شعر وقصه زیاد می ...

چیکار کردی پسر منم سه سالشه یه دفعه گرفت گفتار درمانی بردی چیکار کردی چی بهش دادی لطفا بگو 

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62

[QUOTE=184913587]چیکار کردی پسر منم سه سالشه یه دفعه گرفت گفتار درمانی بردی چیکار کردی چی بهش دادی لطفا بگو [/QUOT

منم اولش خیلی نگران بود,گفتار درمانی نبردم چیز خاصی هم ندادم بهش,فقط وقتی با لکنت صحبت میکرد هیچ عکس العملی نشون نمیدادم وبراش شعر زیاد میخوندم وسعی میکردم از استرس دور نگهش دارم وروحیشوشو شاد نگه دارم وته دلم همیشه از خدا شکرگزاری میکردم که لکنت دخترمو درمان کرده,که خداخروشکر جواب داد

منو ببخش

راستی من مصرف سردیجات مثه شیرو بستنی وماست وچند ماه قطع کردم,چون دخترم هرروزدوتا بستنی میخورد که یه جا خوندم احتمالش هست که از مصرف زیاد بستنی بچه یهویی دچار لکنت بشه,همینطور مصرف موز

منو ببخش
راستی  من مصرف سردیجات مثه شیرو بستنی وماست وچند ماه قطع کردم,چون دخترم هرروزدوتا بستنی میخورد ...

خیلی ممنونم انشااله پسر منم خوب باشه دلم خونه به خدا خووو همش دوسال وده ماه داره نوبت زدم براش برای شنبه هفته بعد ببینم چی میگن دکترا دعا کن توروخدا تومنا میفهمی که چه درد بدیه امروز جایی مهمونی هستیم بچه های فامیل بهش میترسم بخندن خدا کمکم کنه 

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62
خیلی ممنونم انشااله پسر منم خوب باشه دلم خونه به خدا خووو همش دوسال وده ماه داره نوبت زدم براش برای ...

,اره واقعا تو مهمونیا خیلی سختم میشد هم به روش میزدن,ولی  تموم شد خداروشکر,

توهم  نگران نباش  توکل کن به خدا,خوب.میشه انشاالله 

منو ببخش