2777
2789
عنوان

ی لحظه خانوما وارد شید..

173 بازدید | 31 پست

ببخشید کسی نبود ازش کمک بخوام شما تو ذهنم اومدین....

من پریودم زیر دلم خیلی درد میکنه همه جا رو گشتم نداریم مسکن... پارچه گرم هم جواب نداد..

میشه یک راه بگید.از نامزدم خجالت میکشم بهش چیزی بگم.

God I love you😄💕          #کادر_درمان     ‌سوال پزشکی و یا سوالی درباره کرونا بود تو تاپیکا تگم کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اویشن البت این ممکنه بسازه شایدم نسازه

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

نمیخاد مستقیم بهش بگی..بگو اگه میشه یه مسکن برام بگیر. پرسید هم بگو دل دردم.. اصولا خودشون میفهمن دیگه😬

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

چایی دارچین زنجبیل بخور عزیزم، شروع کن خودت شکمت رو اون قسمتی که درد میکنه آروم آروم ماساژ بده خیلی کمک میکنه بعد چند دقیقه

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
اسی مگه خودت دکتر نیستی؟

پرستارم عزیز مسکن دم دستم نیست انقدرم دلم درد میکنه کاری نمیتونم بکنم.

God I love you😄💕          #کادر_درمان     ‌سوال پزشکی و یا سوالی درباره کرونا بود تو تاپیکا تگم کنید.
پرستارم عزیز مسکن دم دستم نیست انقدرم دلم درد میکنه کاری نمیتونم بکنم.

مسکن نخور بعدا عوارضشو میفهمی چای نبات بخور خوب میشی

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
من هروقت پری میشدم تو دوران عقد زنگ میزدم میومد منو دکتر میبرد  خجالت نداره که بزار بفهمه پ ...

خوابه گناه داره بزار بیدار شه بهش میفهمونم بره مسکن بگیره و وسایل لازممو