2777
2789
عنوان

دیشب بدون خبر رفتم خونه و دیدم شوهرم.. 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگع زندگی خاله بازی 

همین دیگه خاله بازی نیست که عذاب بکشه تا آخر عمر با یه آدم معتاد

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

بگو بره ازمایش بده ببین معتاده یا نه شاید راست میگه😥😔

بمیرم برای اون بچه

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

اگ دوسش داری ببرش ترک کنه وازش تعهدبگیری هیچ راه دیکه ای نداری ...اگه واقعا کرونا داره شیره رویسری موثرمیدونن تودرمان کرونا

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

چ شرایط سختی، اما قوی باش بخاطر بچت، ببرش مرکز اعتیاد ترکش بده اگه معتاد شده، اگه هم تفریحیه دیگه نذار بره سمتش، هیچ وقت تنهاش نذار،، برای زایمان ونگه داری بچت بمون خونه بگو کسی بیاد پیشت تااین سواستفاده نکنه

فکر درستی بحال زندگیت کن با وجود ی بچه؛

اعتیاد بد چیزیه درمانشم طولانی و اعتماد مجددشم سخت

خدا کمکتون کنه

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     

ببخشید الان احمقانه ترین کار قهر کردنه

باید کنارش باشی و باهاش صحبت کنی تا بیشتر از این پییش نره شوهر منم تو دوران کرونا چند باری کشید درد کرونا زیاده حالا باهاش راه بیا چون لج کنی بدتر میشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
پنج ماهم تمومه

ای وای اگه بچت کوچیک تر بود میگفتم سقط کن و طلاق من حاضرم شوهرمو با ده تازن ببینم اما اعتیاد نه چون اصلا خلاصی نداره نمیدونم چی بگم کاش زودتر میفهمیدی

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد

خیلی غم انگیزه

اما باید فرهنگ بشه که اعتیاد واقعا یه بیماری هست

من خیلی هارو‌دیدم حالا یا با اختیار یا به اجبار درمان شدن 

واقعا زندگیشون خیلی تغییر کرد یک ادم دیگه حتی از خانومشون سرتر شدن 

اگر تنها مشکلش همین بیماری هست رفیقش باش درمانش کن

میشه