2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید خیلی خوشحالم

467 بازدید | 47 پست

@شبنم_۲۲

@آتوساجان‍ 

@در_دیوار‍ 

بهش زنگ زدم و گفتم که نمیتونم بیام  گفت باش خودت خواسیا ۱۰ دقیقه دیگه میفهمی گیج شده بودم تا اینکه ۱۰ دقیقه دیگه مامانش زنگ زد قرار خواستگاری گذاش برای پس فردا😍😐

دلوین کوچولوی مامان منتظرتم دخملم💞😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله خوشبخت عزیزم

دوستان گلم میشه کاری کنید من تعلیق بشم تو رو خدا براتون آیت الکرسی میخونم خدا خیرتون بده 

عاقا کاربری سومم هست 😐دوتا قبلی به دلایلی ترکوندم😐          تو زبان ترکی میگن {آی ده چخمسن منی آیم گلر..♡}یعنی به ماه بگین تو آسمون نیاد ماه من میخواد بیاد 😍♥️🤍ترک نیستم ولی ترکی دوس🤪حالا که تا اینجا خوندی برا برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرس🥺♥️

اخی ایشالا همه چیز به خیرو خوشی بگذره

خوشبخت هم بشین

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

ای جونم خوشبخت بشی

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...