2777
2789
من بچه اولم دیر زبون باز کرد دندون پزشکی بردم 3 سالگی لکنت گرفت 5 سالش شد خوب شد بچه دومم سه سالگی ...

اقعا ارثی هم داشتین؟چجوری بود لکنت بچه اولتون شدیدبود؟تا۵ سالگی خوب خوب شد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش می‌کنم.محبت دارین. تغییر و اصلاح محیط از شرایط هر خانواده تا خانواده ی دیگه متفاوته. مثلا در ...

یک دنیا ممنون خیلی خیلی لطف کردی سپاس فراوان 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
اقعا ارثی هم داشتین؟چجوری بود لکنت بچه اولتون شدیدبود؟تا۵ سالگی خوب خوب شد؟

نه ارث نداشتیم

خیلی شدید افتضاح انقد دلواپس بودم آنقدر دلشوره داشتم

خوب خوب شد 

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
میشه بگی چیکارکردین خوب شد بچتون؟

هیچ کار دوسال تمام هر نوع بازی و سرگرمی و شمرده حرف زدن و قطع کارتون و هرچی هرچی بگید خوب نشد 

البته یه بار خانوادگی تو واتساپ دعای ام داوود خوندیم گفتم برا بچم دعا کنید بعدش خوب شد بلافاصله کوچیکه گرفت دیگه هم خوب نشد 

ولی تجربه کردم گلاب و دارچین و عسل تو چاییش بریز

تامیتونی طبع غذاشو گرم کن عزیزم 

تلقین به مثبت کن

لکنت مرزی یعنی چی؟الان میتونم امیدوارباشم که داره خوب میشه؟

لکنت مرزی از سطحی ترین انواع لکنته و در سنین پیش دبستانی رخ میده. نمیگم خودبه خود و اگه هیچ توجهی نکنید بهش درمان میشه اما با رعایت یه سری نکات ساده که عرض کردم، در بیشتر بچه ها رفع میشه. 

لکنت مرزی از سطحی ترین انواع لکنته و در سنین پیش دبستانی رخ میده. نمیگم خودبه خود و اگه هیچ توجهی نک ...

پسرمن قبلا آوا هارو تکرارمیکرد ولی گفتاردرمان آگاهش کرد بعدس الان دیگه میترسه بگه کلا جملشو عوض میکنه چیکارکنم این حالتش ازبین بره

پسرمن قبلا آوا هارو تکرارمیکرد ولی گفتاردرمان آگاهش کرد بعدس الان دیگه میترسه بگه کلا جملشو عوض میکن ...

هرچندبارکه بودتکرارمیکرد بدون ترس ولی حالا میترسه بگه چیکارکنم بتونه بازم اعتمادبه نفس حرف زدن و بدست بیاره؟