2777
2789
عنوان

سونو غربالگری دوم گفته سقط کن

1289 بازدید | 30 پست

من سونوی اولم عالی بود. آزمایش خونم ریسک بالا. سل فری دادم نرمال دراومد. الان واسه غربال دوم اومدم سونو میگه برو سقط کن. دست و پاش کوچیکه. کسی تجربه مشابه داشته؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من۷هفته م کی باید برم غربالگری؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

برای سقط قانونی تا ۱۹ اجازه میدن. ولی برای دست و پای کوچیک نمی دونم مجوز سقط بدن یا نه.

شاید سونو اشتباه کرده باشه. زیاد پیش میاد

من چن روز پیش برای سونوگرافی رفته بودم، یه خانم ۱روز از موعد زایمانش گذشته بود اومده بود سونو ببینه ببینه چرا بچه ش به دنیا نیومده، دکتره ازش می پرسید بچه ت پسره یا دختر، می گفت نمی دونم هرکی یه چیزی بهم گفته، شما هم نگران نباش. توی سونو این اشتباها پیش میاد، ولی پیگیری کن دوباره یه جای دیگه سونو برو

یه صلوات مهمونم می کنین؟

انقد دیدم مشابه این که در اخر معلوم شده سونو اشتباه کرده

نمونه اش دیروز داشتم خاطره میخوندم به خانمه گفته بودن سر بچه ات کوچیکه باید سقط کنی اینم سقط نکرده بود بعد معلوم شد سرش بین بینش بوده سونو نتونسته خوب تشخیص بده

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
من الوند رفتم اینو گفت. کجا خوبه دیگه که سریع وقت بده

من تهران نیستم. ولی اگه به متخصص زنانت بگی برات نامه اورژانسی بنویسه هرجا بری همون روز بهت نوبت میدن

یه صلوات مهمونم می کنین؟