2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خواهر من دخترمو چن جلسه بردم کمکی هس؟

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
زود بگو بقیه به من نیاز دارن

پسرم واسه گفتن یه جمله کلمه اول و چنبارتکرارمیکنه شده بیشترازده بارالبته اینم بگم ۵ ماه پیش لکنت ناگهانی گرفت و تکرارحروف خیلی داشت مثلا میگف کاکاکاکاکاکاکاکاکاش میشد بریم بیرون بعضا هم کل کلمه های یه حمله رو اولش و باتکرارمیگف مثلا کاکاکاکاکاکاکاش می می می می میشد ببببببببریم بیرون....حالا الان میگه کاش کاش کاش کاش...وبقیه جمله چیکارکنم داره بدترمیشه؟آخه وسطا خوب بود چنروزه افتاده به تکرارکلمه

مشکل دخترتون چی بود؟پسرم لکنت ناگهانی گرفته تاقبلش خیلی خوب حرف میزد خیلی افت وخیز داشت خیلی 

من چون تشنج میکنه وبیماری ژنتیکی داره بردمش برا لکنت خوبه میبرینش خوب میشه اول ببرینش متخصص اطفال ببینه مشکلش چیه یهو اینجور شده

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
آره یهو اینجورشد یه شبه یه دفه😔

خواهر ببرش متخصص اطفال خدای نکرده چیز ترسناکی ندیده یاشاید ترسیده زبونش گرفته

خواهر ببرش متخصص اطفال خدای نکرده چیز ترسناکی ندیده یاشاید ترسیده زبونش گرفته

آره ترسیده تویه دوره ای خودم مشکل پیدا کردم اعصابم خراب بود دعواش میکردم بزور بهش شربت میدادم چون غذا نمیخورد اون وسطا کارتن و فیلم هم میدید دیگه بدتر شد من مادرخوبی نبودم خدا ازسرتقصیراتم بگذره

آره ترسیده تویه دوره ای خودم مشکل پیدا کردم اعصابم خراب بود دعواش میکردم بزور بهش شربت میدادم چون غذ ...

پس برای همین شوک بهش وارد شده کارتنای شاد ترانهایه کودک وقران گوش بده سعی کن باهاش بازی کنی ترسش بره خوب بشه چون اثر بد گذاشته روش