2777
2789
عنوان

یکی از فامیلای دورو

282 بازدید | 14 پست

یکی از فامیلامیلامون تازه فهمیدیم چقد دور رو بوده هر وقت دیدیمش پشت سر ی بنده خدایی حرف میزد بعضی حرفاش که درست بود ما تایید میکردیم حالا دیروز با همون آدمایی که ازشون بد میگفت رفته بیرون و هر حرفی خودش زده گذاشته پای ما و چندتام گذاشته روش به نظرتون باید با این آدم چه رفتاری کرد

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین

ع زندگیت بلاک کن برع 

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم جوان تر بودم با یکی اینجوری دمخور شدم.

حالم ازش بد شد. دیگه نرفتم سمتش. اگرم حرفی میزد من برعکس طرفداری اون طرف غایب رو میکردم

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

عزیزم البته از اول نباید با ادمی که همه اش بدگویی میکنه همراهی می کردین ولی حالا که اینطور هست اگر براتون ممکنه به روش بیارین اگر نه با بی توجهی برسونید که حواستون هست و اگر باز  خواست پشت سر کسی صفحه بذاره وسط حرفش موضوع این فرد را بگین که دیگه ادامه نده .

واقعا خیلی پررو اصلا انگار اون نبوده که بین دو خونواده رو بهم زده خودش رفته گرم گرفته باهاشون هم خودش هم شوهرش جالب اینجاس تو خونواده خودش و شوهرش کسی زیاد تحویلشون نمیگیره

روبرو کن جلو طرف هر دو طرفم باشن

اخه نمیدونین که چ حرفایی زده بخوایم حرفاشو بگیم خون میچکه از حرفاش دعوا بدی میشه اونم ی زبونی داره عین آب خوردن میزنه زیرش راحت گریه میکنه و قسم میخوره

واقعا خیلی پررو اصلا انگار اون نبوده که بین دو خونواده رو بهم زده خودش رفته گرم گرفته باهاشون هم خود ...

زنگ بزن ب اون خانواده و بگو خودش اینارو ب شما گفته و چند تا چیز دیگم ک ب شما گفته ولی اونجا لو نداده رو هم بگو و بگو مثلا اینم گفته 

عزیزم حتما ابروشو ببرید و رسواش کنید چون اینا خیلی وقیحن و همیشه باعث دعوا و جدایی اند 

زندایی من چند بار با مادر خدابیامرز من اینکارو کرد ولی اون خدابیامرز علی رغم اصرار های من میگفتن ک ول کن باعث دعوا میشه و.... والان اون خانم میتازونه حتی الان ک مادرم فوت کرده

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
زنگ بزن ب اون خانواده و بگو خودش اینارو ب شما گفته و چند تا چیز دیگم ک ب شما گفته ولی اونجا لو نداده ...

خدا رحمتش کنه اخه تو که نمیشناسی خودش و شوهرش چ جوریان اصلا ی چیزی میگم ی چیزی میشنوی

واقعا خدا اینجور آدما رو توخونواده هیچکی وارد نکنه که خیلی دو بهم زنن

همین زندایی من باعث طلاق پسرخالم و خانمش شد و ب شوهر یکی دیگ از دخترخاله هام هم گفت جداشو ازش و الان اون اقا ک شوهرش باشه  سراغی از دخترخالم نمیگیره و جدا اند 

تو مراسم مادرم هم میخواست بین من و شوهرم جدایی بندازه ک شوهرم محلش نداد اینارو منزوی کنید محلشون نگذارید تا بمیرن از تنهایی

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

اولا اینو بدون باش کسی که حرف کسی میزنه وبدگویی میکنه وخبرچینی کارشه متقابلا همچین کاری روهم باشما انجام میده که درقرآن ازاین افراد بنام منافق یاد کرده وخدا درسوره منافقین بهشون لعنت فرستاده چون این افراد همیشه باعث کدورت وناراحتی بین افراد خانواده میشوند ودر جاهایی هم باعث جنگ وخونریزی پس بااینجورافراد نباید دمخورشد واز برخورد بااین اشخاص باید اجتناب کرد .....وکلا خدا به دادشان برسه که عواقب وعقوبت بدی درپیش دارند .... 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
خدا رحمتش کنه اخه تو که نمیشناسی خودش و شوهرش چ جوریان اصلا ی چیزی میگم ی چیزی میشنوی

ممنون عزیزم ان شاالله بهترین ها براتون رخ بده 

ولی هر جور هست ادبشون کنید اینا خیلی وقیحن