zari469 مدیر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 3628 عنوان کمک کمک فوری فوری | مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 17 پست دوستانی ک فریزر صندوقی دارن لطفا بگن دماش باید رو چند باشه ؟ من تازه خریدم و گزاشتم رو درجه ۲ همه گوشتا و مرغام یخشون آب شده😥خیلی ناراحتم 1400/01/21 | 03:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22750 ممنون ک گفتی عزیزم نیس ک مرغ و گوشت گرون شدن ، اگه خراب شه آدم اعصابش خورد میشه😂 نگردن نباش چیزی نمیشه مادر شوهر من تو عید مرغ و گوشت خریده بود سه چهار روز تو یخچال بود خراب نشدن. ولی دمای فریزر رو برر رو منفی ۱۸ تا ۲۰ تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
zari469 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 3628 نگردن نباش چیزی نمیشه مادر شوهر من تو عید مرغ و گوشت خریده بود سه چهار روز تو یخچال بود خراب نشدن. و ... مرسی عزیزم ممنون ک گفتی
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22750 مرسی عزیزم ممنون ک گفتی فدات تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !