2777
2789
حیف اون نورا که زن این بوده😕یه مدت کلاسای بازیگری داشت منم میخواستم برم ولی نشد 

دقییییقا 👌👌👌حیف نورا چون دست پرورده دوتا بازیگر کاملا حرفه ای مخصوصا مامانش که عالیه پس کلاساشم خیلی خوب بوده  انشالله یه موقعیت بهتره ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خوده اسعدی روتگ کرده زن سابقش که نوراهاشمیه هم اومده گفته من جداشدم واین ماجرابه من وخانوادم ربط ...

چمیدونم ماکه خدا نیستیم قضاوت کنیم ولی خب همونجام رفته بود زنش اون کچله شده بود بعدم که اصن نه عقدی نه هیچی .  

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

چمیدونم ماکه خدا نیستیم قضاوت کنیم ولی خب همونجام رفته بود زنش اون کچله شده بود بعدم که اصن نه عقدی ...

اره گفت ازدواج سفیدداشتم،هم اون بدبختو رسواکردالانم معلوم نیس میخوادچیکارکنه،خداکمکش کنه

انشااله کلاسای خودش ومادرش

انشالله دلم به حال ریحانه میسوزه نوجوانی و کودکیه سختیهارو داشته کاش همینجا میموند و میدرخشید اینکه چیکار میکنه زندگیه خودشه اما به عنوان یه سلبریتی واقعا جای تاسف داره خییییلیی و اینکه اگه بود خخخییلی جای پیشرفت داشت

اره گفت ازدواج سفیدداشتم،هم اون بدبختو رسواکردالانم معلوم نیس میخوادچیکارکنه،خداکمکش کنه

هیچی فقط به حاشیه سازی فک میکنه 

اینجور ادما به شدت سست هستن و چی بگم همیشع روی زندگیو میبینن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

انشالله دلم به حال ریحانه میسوزه نوجوانی و کودکیه سختیهارو داشته کاش همینجا میموند و میدرخشید اینکه ...

روحیش خیلی ضعیفه وتوکودکی سختی کشیده،جدایی پدرومادرش،ازدواج دوم پدرشودرکش نمیکردن ومحبت ندیده،خیلی گناه داره ولی اگه میموندموفق میشد خوش چهره هم هست،ولی خودش گفت میخوام افشاگری کنم درباره ی سینمای ایران وتهدیدش کردن واونم شایدمجبورشد بره،ولی الان حالش خیلی بده افسردس انگار،خداکمکش کنه روحیش برگرده

هیچی فقط به حاشیه سازی فک میکنه  اینجور ادما به شدت سست هستن و چی بگم همیشع روی زندگیو میبینن& ...

اره فقط دوست داره دیده بشه چون محبتی ندیده وکمبودهایی داره که داره اینجوری میکنه،اگه این اتفاق هم درست باشه خیلی داغونش کرده،خداازاون مرتیکه نگذره اگه حقیقت باشه

روحیش خیلی ضعیفه وتوکودکی سختی کشیده،جدایی پدرومادرش،ازدواج دوم پدرشودرکش نمیکردن ومحبت ندیده،خیلی گ ...

دقیقا ولی خب بچگی و خامی کرد که رفت کاش حداقل جایگاهی داشت اونور اینجا واقعا براش اینده خوبی بود ریحانه اگر 10 سال اینجا بود و بیکار به مهاجرتش میشد کمی حق داد اما جای تعجب اینه در اوج درخشش پشته پا زد به بخته خودش ورفت راسش بنظرم بلد نبود چطوری خودشو مطرح کنه و فرق مطرح بودنا با سوژه بودنا اشتباه فهمید معروفیتش باعثه محبوبیتش نشد 

فقط میخواست مشهوربشه،هرکاری هم میکربخاطرش

خیلی از بازیگرا حاشیه درست میکنن جو درست میکنن واسه مشهور بودنشون ولی اگه محبوب نمیشن لطمه ایم وارد نمیکنن به کارشون که به قوله شما هرکاری کرد واشتباشت اون هرکار بود