2777
2789

من دوبار چله ی حق شناس رو گرفتم

که به گفته ی همه سخت ترین چله است

چله ی سوره ی واقعه

نماز های هدیه هرشب و هرشب به تمام ائمه

۱۲۰۰۰ یا علی

سوره ی یاسین

روزه های مستحب در تمام اوقات

چله ی توسل

تمام روزه هامو گرفتم

نمازم یه مدت کاملا سر وقت

و خیلی جیز های دیگه که حتی به خاطر ندارم

می‌خوام به شما بگم من گله دارم

علت چیه که من شنیده نمیشم؟

طلبکار نیستما

دل شکسته ام، خیلی هم دلم شکسته

خیلی

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مادر پدرت  احترام بذار و بد اخلاقی نکن

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ

مسلمونیم  کامل نیست شاید کامل هم پاک نباشم 

ولی فکر میکنم به جای اینهمه چله گرفتن ایمانت به خدا رو قوی تر کنی آرامش پیدا میکنی 

اگر ایمان داشته باشی وقتی دعا میکنی اگر به صلاحت باشه خدا مستجاب میکنه شاید به صلاحت نیس شاید قراره بهترش رو بهت بده 

توکلت به خدا باشه 

حکمت خداست ولی شاید دلیلش اینه به صلاحت نیست الان نمیفهمی 

من خودم 18سالم بود از یکی خیلی خوشم میومد خیلیا 

کلی دعا روزه چله نماز و.... که بهش برسم... نشد 

اون موقع دلم شکست ولی الان بعد 6سال میگم خدارو شکر که نشد... خدا بهتر میدونه 

بعضی وقت ها که حاجت نمیگیری خدا بهترین ها رو برات میزاره .

بعدشم تو حیدمون ضعیفه دنیا رو از دید خودمون میبینیم یکم بیایم بالاتر اون وقت میگم ای وای من کجا بودم چی فکر می کردم مثل ادمی که از تو ماشین به جاده نگاه میکنه با کسی که از هواپیما داره جاده رو میبینه