2789
عنوان

خانما کمک میخوام دخترموازشیربگیرم

192 بازدید | 31 پست

اگه راه حلی داریدبگید خیلی وابسته ست 

ماورای باورهای ماماورای بودن ونبودن های ما،آنجا دشتی است فراترازهمه ی تصورات راست وچپ توراآنجا خواهم دید،،،،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من چشمم افتاد ب تاپیک شما گفتم سوالمو بپرسم شاید فرجی برام شد. دخترم 8 ماهشه 4 تا دندون داره سینمو ن ...

یهویی سینتو از دهنش میکشی؟ 

بعضیها هم مثل آخر سس خرسی مهرام میمونن فقط ترتر میکنن. بازدهی ندارن
من چشمم افتاد ب تاپیک شما گفتم سوالمو بپرسم شاید فرجی برام شد. دخترم 8 ماهشه 4 تا دندون داره سینمو ن ...

دختر من ٥ ماه و نيمشه يه دندون داره با همون يه دندون انقدر ميكشه نفسم ميره 🥴

مليكا هستم🥰

شیر تو بدوش بریز تو شیشه.  ۴ماه این کارو بکن یه سالگی هگ که اکثرا از شیر میگیرن یا شیر پاستوریزه با لیوان یده

روانشناسی کودک

من تولد یه سالگی از شیر گرفتم به توصیه پزشک و بعد با لیوان شیر موز و شیر عسل و شیر گردو میدادم . شیشه هم گفت بعد یه سال نباید بدید اصلا  خیلی راجت بود چون دخترم کوجیک بود

روانشناسی کودک
منم ۲ ماه وقت گذاشتم چون به شدت وابسته بود وعده هاش رو کم کردم دیگه هفته پیش کامل گرفتم . هفته دیگه ...

وای چه خوب دیگه 

نمیخواد

ماورای باورهای ماماورای بودن ونبودن های ما،آنجا دشتی است فراترازهمه ی تصورات راست وچپ توراآنجا خواهم دید،،،،