2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم وسط دعوا میگفت تو اگه زن خوبی بودی....

| مشاهده متن کامل بحث + 97494 بازدید | 882 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکس ارزش خودکشی نداره

اگر میبینی واقعاا نمیتونی جداشو

زندگیتو بکن 

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

خانم های عزیز لطفا واسه حاجتم دعا کنید و یه صلوات بفرستید اگر این کارو کردی لایک کن تا منم برات دعا کنم اجرت با خدا🙏 

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

عزیزم سعی کن یه کم مدیریت خانواده رو یاد بگیری 

به حرفای این خانمهای نی نی سایای که زندگی رو زنین جنگ میدونن گوش نده 

زندگی حرمت داره 

من نمیدونم این خانومها که میگن شوهرامون رو میزنیم چطور فکر میکنند 

در شرایط اروم با شوهرت صحبت کن خواسته هات رو بگو با مهربونی و ملایمت 

و وقتی میبینی شک میکنه تا حایی که میتونی روابطتت با نامحرم محدود باشه

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
اگه زورم می رسید تا سرحد مرگ میزدمش

با این دید اگر بخوای نگاه کنی همسرت کار درستی کرده

زورش رسیده تو رو زده!!!

تو هم زورت نرسیده وگرنه میزدی!!

این میشه زندگی؟؟؟

اون یه حرفی زد تو هم آروم منطقی باهاش حرف میزدی با آرامش

با این دید اگر بخوای نگاه کنی همسرت کار درستی کرده زورش رسیده تو رو زده!!! تو هم زورت نرسیده وگ ...

بهترین کامنت

همه گفتن طلاق یا شکایت وای خدا

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

خواهرجان همیشه گذشت ازبزرگان هست 

سعی کن درکمال آرامش درکنارش بشین وباهم بحث وگفتگو کنید و  وخوبیهات رادرکنارشوخی وتعارف به رخش بکش بحث راتاجایی ببر که خودش بگوید اشتباه کردم وپشیمان شدم 

بهترین کامنت همه گفتن طلاق یا شکایت وای خدا

چون زندگی دیگران خیلی براشون ارزشی نداره

فکر نمیکنن یه نظری که میدن و میرن ممکنه چقد تاثیر بذاره رو زندگی یه نفر...

الان یکی اون بزنه یکی این بزنه یه بلایی سر هم بیارن کدوم یکی از این خانما گردن میگیره بگه پیشنهاد من بود!!!

ماشاالله همه موقع حرفای فمنیستی میگن برابری زن و مرد اینجور جاها میگن شوهرت غلط کرده گفته پول باید خرجت رو بده!!! 

دیگه معلومه زندگی با این طرز فکرا به کجا میرسه...

چون زندگی دیگران خیلی براشون ارزشی نداره فکر نمیکنن یه نظری که میدن و میرن ممکنه چقد تاثیر بذاره رو ...

👏👏👏👏وای یه بارم یه خانم گفت اره من جواب شوهرمو دادم اونم منو زد همه گفتن شکایت کن...منم گفتم اگه قصدت طلاقه شکایت کن ،قصدت نیست شکایت نکن چون بعد با چ رویی توروی هم نگاه کنید یعنی کاربرها انقد فش بارونم کردن....هیچی دیگهههه

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

خانما اگ زن و شوهر دعوا کنن بعد زنه یه جاش اسیب ببینه بره پزشک قانونی شکایت بکنه رسیدگی میکنن؟یا اینکه میگن باید شاهد داشته باشی ثابت کنی ک شوهرت این بلارو سرت اورده؟لطفا راهنمایی کنین