2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم وسط دعوا میگفت تو اگه زن خوبی بودی....

| مشاهده متن کامل بحث + 97492 بازدید | 882 پست
زاااارررت🤣🤣🤣مردم از خنده

واالا چجوري روش شده بگه اصلا مرتيكه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط برید پیش یه مشاور تا بهش بفهمونه که زن اگه کار میکنه قانونا پولش مال خودشه و اختیار این که پولشو به مرد بده یا نده رو داره .فقط برید مشاوره ،بهترین راهه

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 

اگه قصد اذیت داری برو خونه بابات.ولی اگه قصد طلاق داری شکایت کن.خلاصه بستگی به رفتار همسرت برخورد کن .پلای پشت سرتو خراب نکن

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز 000 میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم 000

بنظرم بمون تو خونت چون خونه مال زنه اما تنبیهش بکن هرطور میدونی تاثیرگزاره روش

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

برو پزشک قانونی مدرک داشته باش ولی بخودش نگو، وقهر کن تا بیاد معذرت خواهی کنه،بگو حدتو بدون من درامدم چندبرابر تو باشه هم باید به عنوان یه مرد خرجی بدی بهم،بگو مدیریت حاایت بود میفهنیدی که وظیفه توء بهم پول بدی، یکم سنگین باش تاحساب کار دستش بیاد

چجوری می تونید با کسی که مشت میزنه تو صورتتون، بعدش سرتون رو دوباره می تونین رو یه بالش بذارین باهاش ...

تاوقتی با کفشهای کسی راه نرفته اید درموردش قضاوت نکنید

چهارتا ریچارد بارش میکردی سر جاش بشینه بگو هروقت مادرت پسندازشو به تو داد بعد منم حقوقمو به تو میدم ...

ریچارد اسمه

صرفا نظرم رو میگم.اعلان ها رو هم نخونده حذف میکنم.مهربون باشیم☺