2777
2789
عنوان

پیج لباس بچه

121 بازدید | 8 پست

سلام مامانا

من به تازگی فروشگاه آنلاین لباس نی نی زدم

همه از برندهای خارجی معتبر ، قیمتامون واااااقعا بی نظیره، کافیه یک بار به ما اعتماد کنید. کلی هم رامپر و بادی و شلوارکای خوشششگل تو راه داریم♥️♥️♥️

پیج اینستاگراممون

Nini_home_1

شماره واتس اپ و تلگرام

0904 477 2129

لطفا لطفا ازم حمایت کنید🙏🏽🙏🏽🙏🏽

خدایا هر لحظه شکرت♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس های مازکیز برای کودکان و نوزادان تفاوت زیادی با لباس های مورد نیاز بزرگسالان دارد  بنابراین همه این لباس ها در تولیدی لباس بچگانه و کودک ساخته می شوند و سپس در فروشگاه های گسترده در سراسر کشور به نمایش در می آیند. تولید کنندگان زیادی در کشور ما وجود دارند ، برخی از آنها پارچه های استاندارد تولید نمی کنند و برخی دیگر پارچه های با کیفیت بالا تولید نمی کنند  که این امر تفاوت در محصول را ایجاد می کند.

ب واتسابت پیام بدیم عکساشونومیفرستی

سلام گلم پیج دوستم ک تازه کارشو شروع کرده وخیلی ب کیفیت و جنس لباس ها حساسه چون خودشم بچه کوچیک داره 

و از طرفی قیمت هاشم مناسبه میتونی مقایسه کنی 

از طرف منم پیام بدی جا داشته باشه تخفیف هم میده 

بگو مامان ستیا معرفی کرده🥰🤩 

واتساپم  پیام بدی کارا رو میفرسته 09190223813

لینک‌اینستاگرامه 

https://www.instagram.com/p/CT6hTVxskMw/?utm_medium=copy_link

سلام مانای گل و دوست داشتنی. من کلی بلوز و شلوار و تاپ و شلوارک و پیراهن و کیف و کفش چادر نماز و مشکی و اسباب بازی و تن پوش عروسکی و اکسسوری دخترونه در حد نو و بعضی هاشم نو و همگی خارجی از ۱ سال تا ۱۰ سال دارم.و همچنین رو تحتی مناسب تخت کودک.  اگر خواستند بهم پیام بدید تا خدمتتون عکسها رو ارسال کنم

۰۹۱۲۲۹۵۶۶۴۷

سلام عزیزم من در باسلام فروش اینترنتی دارم و چون فروش اینترنتی هست و بتبع هزینه اجاره مغازه و سایر هزینه های سرسام اور نیستش قیمت لباس بچگانه هام فوق العاده منصفانه هست با کمترین سود اگه خودتون ی سر بزنید و با بقیه جاها مقایسه کنید خودتون متوجه میشید اینم لینک کانالم ::::::basalam.com/bachee_joonammm