2777
2789

سلام دوستان

بچم ۲۲ ماهشه. خیلی وابسته به شیر منه. از کی شروع کنم برای از شیر گرفتنش؟

یعنی روندش چند روز طول میکشه؟ 

بعد مشکل اصلی من اینه که خودم خیلی دلم تنگ میشه فکرشو که میکنم اشکام سرازیر میشه

شما هم اینطور بودید؟

بعد از شیر گرفتن بچتون بازم تو بغلتون طولانی مدت میمونه که نوازشش کنید یا نه دیگه مثل قبلاً نیست؟

من واقعا خودم آمادگی روحی ندارم

چقدر احساساتی هستین ☹️من ۱۴ماهگی گرفتم تا چند شب دور ازجونش عین معتادا ک دارن ترک میکنن ها ،تا پنج صبح بیدار بود و بی قراری پنج می‌خوابید هشت بیدار می‌شد خیلی بی تابی میکرد بعد سه شب عادت کرد

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فکر شیر دادن میکنم دلم از حال میره  ..ولی مثل قبله میاد بغلت ولی زیاد وابستش نکن 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
تا دو سالگی مگه نیست؟ من از کی شروع کنم؟ چند روز طول میکشه؟

اینجوری که خودت وابسته ای به نظرم کارت سخته

ب بچه شیر پاستوریزه بده و سرگرمش کن

و قطع کن شیرو

تمام مدت باهاش بازی کن یاد شیر نیفته اگه اوضاعتون مساعده پارک ببر، آبمیوه و خوراکی دلخواهشو بده

اگه خواست و بهانه گرفت جدیت بخرج بده و احساساتی نشو وسوسه نشو برای شیر دادن مجدد

اینجوری تو دو، سه روز میگیریش

از چه نظر از حال می‌ره دلتون؟ بدتون‌میاد یا دلتون تنگ میشه؟

بدم نمیاد  که برا بغل کردن جوجم لحظه شماری میکنم ولی دلم ضعف میره زیاد وقتی که شیر میدهم  ولی هر جور باشه دلتنگ میشم 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
بدم نمیاد  که برا بغل کردن جوجم لحظه شماری میکنم ولی دلم ضعف میره زیاد وقتی که شیر میدهم  ...

منم خیلی اذیت میشم خیلی منو محدود کرده ولی خودمم انگار وابسته شدم. نمیدونم چجوری با خودم کنار بیام؟

من خیلی موقع شیر دادن باهاش ارتباط میگیرم براش شعر میخونم شاید برا همونه

اره عزیزم سعی کن احساسی برخورد نکنی 

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی