2777
2789

خیلی ادم باحالیه حالا جدااز کرونا کلا تو حالت معمولی عقل میگه سرماخورده هم بودیم جایی نریم خصوصا الان که کرونا از سرماخوردگی قابل تشخیص نیست شام نمیمونه که انشاالله ؟دروپنجره باز حتما با فاصله بشینید وسایل پذیرایی رو جدا بزارید با اب و کف فراوان بشورید ماسک بزنید درحضورشون و بعد از رفتن اسپند فراوان دود کنید و بااب نمک گلو و بینی رو چندین بار شستشو بدید

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرار کردم تو اتاق

شب میمونه ؟بهش خیلی واضح و محترمانه بگید پاشه بره خونش

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
با احترام بابات ببره برسونه خونش . مامانتم یکم غذا و میوه همراهش کنه که دلخوری پیش نیاد. بگن تو باید ...

شوهرش و بچشم هستن 

نمیشع چی بگیم😑

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💕
یک متر نیم ازش فاصله داشته باش ظرفایی ک استفاده میکنی واسش جدا بزار دسشویی و حمام رو بعد از هر دفه ...

تا بعد شام‌میرن خوشبختانه

شوهرش و بچشم هستن  نمیشع چی بگیم😑

عزیزم رودربایستی نداره. بابات شوهرش رو بکشه کنار بهش بگه جای اینکه بیاریش مهمونی باید ببریش دکتر. خودتونم قرنطینه باشین و جایی هم نبرش متمونی و خرید. یکم ملاحظه داشته باشین. ناراحتم شدن فدای سرتون

آینده حتما" زیباست.🥰
نه میرن

خب پاشین سفره رو پهن کنید پاشید  شستشو با اب نمک رو فراموش نکنید

خیلی ادم باحالیه حالا جدااز کرونا کلا تو حالت معمولی عقل میگه سرماخورده هم بودیم جایی نریم خصوصا الا ...

گفته بود که میاد

ولی نگفته بود سرماخورده با این شدت😑

عزیزم رودربایستی نداره. بابات شوهرش رو بکشه کنار بهش بگه جای اینکه بیاریش مهمونی باید ببریش دکتر. خو ...

خونه خودشونم همین شهره

میرن بعدشام