2777
2789
عنوان

جلسه دفاع

443 بازدید | 9 پست

سلام من دانشجوی ارشدم و در مورد سوالاتی که داورها ممکنه تو جلسه دفاع ازم بپرسن اطلاع زیادی ندارم. اگر کسی از پایان نامه‌ش دفاع کرده لطف کنه کمکم کنه و بگه چه سوالاتی ازش پرسیدن.

راستی رشته من زبان انگلیسیه اگر کسی هم رشته من هست ممنون میشم کمکم کنه

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته شما چیه؟

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

سلام

ممکنه

درباره روشت بپرسن

درباره نوآوری کارت بپرسن

درباره هدفت و چرایی اون

ممکنه چنتا سوال اطلاعات عمومی هم مرتبط با موضوعت ازت بپرسن

کلا چیز خیلی سخت یا عجیب یا غیرقابل پاسخی نمی پرسن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
سلام ممکنه درباره روشت بپرسن درباره نوآوری کارت بپرسن درباره هدفت و چرایی اون ممکنه چنتا سوال ا ...

یه ذره نگرانم😊

یه ذره نگرانم😊

طبیعیه...ولی به خیر می گذره مطمئنم

سختی پایان نامه فقط تا زمان تحویلشه

بعدش تا دفاع کلا نفس راحت بکش

هیچ چالش خاصی نیست، بهت قول می دم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
طبیعیه...ولی به خیر می گذره مطمئنم سختی پایان نامه فقط تا زمان تحویلشه بعدش تا دفاع کلا نفس راحت ب ...

مرسی

مرسی

سلااممم

امروز یهو یادت افتادممم

خاستگاری چیشددد😍😍💃🏻💃🏻💃🏻

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!